Roman | 7 Грудня 2009, о 09:24 |
---|---|
Користувач |
Пропоную розповісти про цікаві пригоди і нестандартні ситуацї які сталися під час весіль, банкетів і т.д. |
igora-labuh | 30 Квітня 2010, о 14:45 |
Користувач |
Лабали в Волинській області. Підходить "готовий" чувак із запорожців. Діалог: - Хлопці познайомимся?! - Давай! Я Ігор - клавішник. - Я Славік - гітара. - Мене Богдан - акордеон. - А нас Юрка!... |
igora-labuh | 30 Квітня 2010, о 14:52 |
Користувач |
Село. Ранок. Світає. Скручуємо дроти. Дядько, "готовий в третій степені", підпер буду і питає: - Хлопці, а звідки ви, най, будете??? |
Sujh Булавський | 9 Травня 2010, о 14:25 |
Користувач |
Село. Ранок. Змотуємо останні шнурки. Підходить хлопчина років 12, і каже: що вже грати не будете, ми відповідаємо що ні, а він починає благати ну ще хоть одну пісню. |
igora-labuh | 2 Червня 2010, о 11:04 |
Користувач |
Лабали в м. Шкло на Яворівщині. Питання: - Хлопці, ви зі Шкла? - Нє, ми з м"яса. |
igora-labuh | 3 Червня 2010, о 22:34 |
Користувач |
Доречі, вітаю лабухів з Радехівщини! Недавно грали там весілля - захід від 4 до 6 годин. Жорстоко... Два дні так - ледве стягнули! Місцеві лабухи , напевне, звикли. |
Ігор Якимів | 5 Червня 2010, о 11:38 |
Користувач |
Так в ми на Радехівщині від столу до столу справді справді так граєм. |
Любомир "Галичани" | 7 Червня 2010, о 17:38 |
Користувач |
На весіллі до нас підчас танців підходить добре хильнувший хлопчина і просить ледве обертаючимся язиком: хлопці а заграйте пісню "Убили негра а негр гірко плаче"..... |
Микола | 18 Червня 2010, о 22:19 |
Користувач |
Живий анекдот для лабухів... Після весілля,в понеділок зустрів колєгу,який запитує:--Де ти був,я тобі вчора дзвонив?--Та я грав!--Та то мінутне діло,я тебе питаю де ти був? |
Vitaliy гурт ... | 21 Червня 2010, о 19:22 |
Користувач |
Справа в тому, що ми на весіллі використовуємо дим машину, і от, ситуація: перший танець, ліричка композиція, і вдругому куплеті пускаємо дим, -- підбігає староста: "Хлопці!!! У вас апаратура горить!!!))" |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти