Dynacord | 13 Березня 2010, о 18:50 |
---|---|
Користувач |
Хто має стилі для YAMAHA S700, вальси, польки, діско та ін. Скиньте на vasylbardyn@i.ua наперед ДЯКУЮ!!! |
misha2 derenivskiy | 18 Березня 2010, о 23:27 |
Користувач |
Привіт всім! Допоможіть будь-ласка зі стилями полька, вальс, фокстрот для korg pa50-80 ,буду дуже вдячний . Моя ел. скринька mishde@meta.ua |
Afedoren | 7 Квітня 2010, о 22:58 |
Користувач |
... для YAMAHA PSR/DGX (практично любої модифікації) можна самому писати. файли *.Sty чи *.Prs перейменовуєш розширення в *.mid , відкриваєш міді редактором на компі (наприклад Cakewalk Pro Audio версії 4.0 і вище, не знаю доки їх там уже є, я користуюсь 9.0) і "насипаєш кратер" !!! Потім розширення міняєш на *.Sty чи *.Prs , записуєш на Device (дискету/флешку) і "даєш клаві на розтерзаніє"... Перевірено !!! Діло математики (так, на 90% математики + трішки музики). |
дует "ViVa" ... | 9 Квітня 2010, о 00:03 |
Користувач |
Привіт всім!!! Хто має хороші стилі до Yamaha PSR-1000? Наперед буду вдячний. vivaro@aport.ru |
Злий | 9 Квітня 2010, о 15:17 |
Модератор |
Не все так просто з редагуванням стилей Ямахи. Ось деталі: |
Назар Рибак | 9 Квітня 2010, о 17:32 |
Модератор |
Стилі, здається до ямахи! |
Afedoren | 10 Квітня 2010, о 00:42 |
Користувач |
Якщо цього ніколи ніхто не робив - то може і тяжко вперше. Наприклад, з готового вальса (з міді файла) легше це робити. Ось Назар Рибак виставив на сайтик мідяшку - "Це моє село" .... за хвилин 20 в мене получився стиль (кусок стилю, правильніше) вальсу ... він поки що без збивок, але це діло техніки - ще хвилин 30-40 часу потратити і будуть всі банки і збивки і коди. Пробуйте : http://narod.ru/disk/19566626000/walsik.prs.html , на S700 - записуємо на флешку і завантажуємо в клавішах, можна попробувати на PSR 1000 , треба розширення поміняти : замість prs прописати sty (а може вона і PRS "розуміє"). |
Леся Соболевська | 15 Квітня 2010, о 21:13 |
Користувач |
Підкажіть, будьте ласкаві, якісь безкоштовні сайти для скачування loops-барабанів у форматі wav. Буду дуже вдячна! |
Назар Рибак | 15 Травня 2010, о 12:02 |
Модератор |
Для лупів, барабанів і віртуальних синтезаторів, потрібно окрему тему створювати, тому що тут є про що писати! |
Ромко Тістик | 4 Червня 2010, о 16:47 |
Користувач |
Підкажіть,будь ласка де і в кого можна дістати чи купити стилі до QS300 YAMAHA.Або чи можна на стилях з 630ПСР поніняти розширення,шоб їх бачила кюеска. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти