pete fedyshyn | 27 Жовтня 2011, о 14:41 |
---|---|
Користувач |
Все добре і гарно! .....і трошки КОНСТРУКТИВНОЇ критики : "Холодний вітер" - вокал все таки первинний, а тут він просто загубився в багатому оркестровому аранжуванні, якщо цю річ робити з оркестром, то потрібен більш "прозорий" мікс, щоб вокал читався як первинний, а оркестром його "підперти", а не задавити. А перша і третя річ мені сподобалась...... |
Oleksandrasavchuk | 9 Листопада 2011, о 11:02 |
Користувач |
Скажіть, будь ласка, скільки буде коштувати фонограма, аранжування та запис пісні у Вас на студії ???? Пісня Ані Лорак "Я кохаю". |
Володимир Матвійчук | 9 Листопада 2011, о 12:23 |
Модератор |
pete fedyshyn, дякую за відгук та конструктивну критику. Мені здається, якщо залишати річ в такому стилі, як є, то просто треба попрацювати над зведенням. У мене оркестр софтовий, тому я вирішив його загустити, щоб втопити недоліки бібліотек. А з живим оркестром - повністю згоден, можна писати більш прозоре аранжування. Oleksandrasavchuk, якщо мова йде тільки про Ані Лорак - "Я кохаю", то, скоріш за все, потрібно не аранжування, а зняти один в один мінусовку? За 10-14 днів і з бек-вокалами це буде коштувати 200$. Якщо ж завдання інше, пишіть мені на пошту rock76meister@gmail.com , уточнюйте. Можна і переаранжувати, і вокал записати в мене на студії. |
Володимир Матвійчук | 8 Грудня 2011, о 16:04 |
Модератор |
Нове аранжування: |
Володимир Матвійчук | 26 Грудня 2011, о 02:09 |
Модератор |
Ані Лорак - Я кохаю мінус демо
Написано на замовлення нашої однофорумчанки Олександри Савчук (Oleksandrasavchuk) |
Володимир Матвійчук | 13 Січня 2012, о 15:51 |
Модератор |
Тамара Гвардцителі - "Сакартвело" демо мінус Оригінал: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f7N0F1vT6l0 |
Володимир Матвійчук | 17 Січня 2012, о 22:24 |
Модератор |
Нарізка з мінусовок до мюзиклу "Мама" (Л. Гурченко, М. Боярський) 1976 р. http://www.realmusic.ru/songs/963096/
Написано на замовлення дирекції Школи естрадного мистецтва "Маленькие звездочки" (Санкт-Петербург). Мюзикл відбувся; до нового року діти відпрацювали вісім пітерських залів. Обіцяли відео, чекаємо :) |
Володимир Матвійчук | 30 Січня 2012, о 23:04 |
Модератор |
Макар Кашицин, юний саксофоніст, грає під мої мінусовки: |
Roman | 15 Лютого 2012, о 18:20 |
Користувач |
Просто чудово, Володимир! Ви аранужувальник від Бога!!!! |
Володимир Матвійчук | 17 Лютого 2012, о 17:23 |
Модератор |
дякую, Романе! Талант є в кожного з нас, але він не проявить себе без щоденної праці. От і працюю; вчусь кожен день та не чекаю натхнення. Воно до ледачих не приходить, як казав Петро Ілліч :) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти