igora-labuh | 30 Квітня 2010, о 14:59 |
---|---|
Користувач |
Подейкують що в планах ДПА є взяти на облік весільних музик і стягувати податки. Крім того треба мати ліцензію на перевозку апарату з ДАІ. Правда??????????? |
Фісунов Андрій ... | 4 Травня 2010, о 16:06 |
Користувач |
Привіт,поки не чув-але в нащій дерржаві все можливо!! |
gachevskyi | 5 Травня 2010, о 11:07 |
Користувач |
От якщо ми лишній раз нагадаємо, то так і буде |
igora-labuh | 6 Травня 2010, о 13:33 |
Користувач |
Тьху - тьху - тьху !!! |
Yulianovich | 10 Травня 2010, о 18:54 |
Користувач |
При способах стягнення податків , в стилі "mr.Nikolay Azarov&Co.", цілком реально. Старше покоління це проходило вже за Совітів. Починалось зі сплати у фінвідділ. Потім через відділ культури вироблявся "паспорт ВІА". Прослуховування навіть робили. Мені два роки тому потрібно було взяти плату безготівково з одного великого міроприємства, так я сплачував податок в ДПА по виду діяльность: обслуговування обрядових послуг.(Маю відкриту підприємницьку діяльність). Бугалтерію замовника влаштовувало таке формулювання, а мені без різниці за що на мій банківський рахунок надходять гроші. Так що все можливе. Зрештою є разові податки. Хто старший, той пригадує рейди під весіллями. Що ж до ліцензій на перевезення, то тут я думаю перебільшення. Ліцензії на перевезення коштують серйозні суми, так що це малоімовірно, що даішник буде прискіпуватись на перевезення кількох "вуликів". |
Vitaliy гурт ... | 21 Червня 2010, о 20:19 |
Користувач |
Особисто я тільки за!!! Зменшиться кількість ідіотів, котрі грають весілля за 100-200 доларів, а хто добре робить свою справу, тому боятися нема чого! Крім того, якщо хочемо бути європейською державою, мусимо навчитися платити податки! :)) |
Юрій Бульбах | 24 Червня 2010, о 12:07 |
Модератор |
Я теж підприємець, маю єдиний податок, в який в т.ч. входить вид дільності "музичне обслуговування обрядових послуг" , щоправда брати оплату по безналу ще не доводилось, зроби про всяк випадок. А от щодо транспортування, шо я не маю права особисті речі возити собі? То може і радійо з машини заберуть:-) Будем сподіватись, що до того не дійде... |
slavashef | 8 Липня 2010, о 22:52 |
Користувач |
Все може бути,в нас (страна чудес)можливо і не буде вигідно грати весілля, але були і важчі часи коли грали гармошка і бубен,так що я думаю що халтури будуть тільки щоб їх грали дійсно музиканти,а не ті що грають в карти,тому я теж думаю що податки трохи і карти позабирають.ТРИМАЙМОСЬ!!!!!! |
Юрій Бульбах | 14 Липня 2010, о 12:24 |
Модератор |
"Cпрощенцi" платитимуть не максимум 200, а мiнiмум 410?
http://expres.ua/main/2010/07/13/38618 |
гурт VIP | 22 Липня 2010, о 00:56 |
Користувач |
Я також за це!!!Думаю, що це дозволить викорінити самоназваних музикантів!!! Порозводилось тих дішовок збивають по конкретному ціни!!! Думають, що як купив ноутбук і вивчив "Белиє рози" - то все, капуста в кишені!!! Хлопці треба викорінювати це- або конкретна сума, яка на той час є в даному регіоні на весілля або сиди дома і грайся зі своїм тетрасом!!Потрібно щоб людина яка замовляє весілля вибирала музикантів, а не ціну!!!! Треба заробляти! Бо хто з музикантів займається професійно грою, аренжуванням, написанням фонограм - той знає собі ціну, і він ніколи не попуститься до того, щоб грати за голубці! Дякую!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти