Ігор Байор | 24 Травня 2010, о 17:58 |
---|---|
Користувач |
Крадуть не тільки апаратуру, а й інформацію. Свої власні фонограми знайшов на дуже подібному сайті (рекламувати не буду), але багато хто в курсі тієї історії. Так нас популяризують.
|
ZZ2000 | 30 Травня 2010, о 12:10 |
Користувач |
А я іншої думки по поводу крадіжки. Якщо фонограма попала НЕТ - все !!! - вона доступна для будь кого. І ніякі шифри та паролі не є повноцінним захистом. Та річ не втому. Всі домашні та не домашні "писарі" мають мати за щастя що їх творчість затребувана людьми і що їх пісні народ хоче співати. Звичайно якщо автор творить для душі та для людей а не заради нещасних пару гривень, які до вечора витратить. Та "писарі" самі себе загнали в таку ситуацію що без копійки в кишені до них ніхто не може підійти. Виходить що їхня творчість не для людей і не від душі, а для "бабла". Театр абсурду !!! |
Ігор Байор | 3 Червня 2010, о 23:26 |
Користувач |
Та не шкода мені фонограми, тут весь сайт дублюється. Я ж написав - близнюк. Хоча... і таке не заборониш. |
Юрій Бульбах | 20 Липня 2010, о 15:16 |
Модератор |
Напишіть мені в "лічку", шо за сайт? |
Fint2000 | 26 Липня 2010, о 13:53 |
Користувач |
Та досить відомий сайт )))) він іноді навіть працює |
Юрій Бульбах | 26 Липня 2010, о 13:59 |
Модератор |
Та шо за сайт? Я не вкурсі :-( |
Fint2000 | 26 Липня 2010, о 18:58 |
Користувач |
Ось тут написано http://vkmonline.com/showthread.php?t=35724ше не стерли |
Юрій Бульбах | 26 Липня 2010, о 20:39 |
Модератор |
Ото хохма. А я зовсім не в темі. Думаю, кожному користувачу навіть побіжного погляду вистачить, щоб зрозуміти, де живий сайт, а де напівдохла пародія. |
Андрій | 24 Вересня 2010, о 19:46 |
Користувач |
Тут всже казали, якщо твоя робота попала в НЕТ, то вона вже тобі не належить. Це правда. І тут нічого не поробиш. Моїх мінусовок теж повно навіть на платних сайтах, хоч я їх туди не відсилав. Та нехай буде... А щодо сайту ВКМ - то я б не казав, що це сайт-близнюк, та й працює він регулярно. Мабуть тут мова йшла про якийсь другий сайт. До речі, вже була інформація про те, що хтось умудрився зробити сайт-близнюк такий самий, як Мінус-Львів. |
Юрій Бульбах | 24 Вересня 2010, о 20:00 |
Модератор |
До чого тут ВКМ? На форумі ВКМ вичерпна інформація "вражескої" сторони із вказанням адрес сайтів. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти