igora-labuh | 27 Червня 2009, о 15:29 |
---|---|
Користувач |
Шукаю плюсовку, або слова пісні П. Доскоча "Вишиванка"! Хто має - скиньте. igora-labuh@rambler.ru Наперед ДЯКУЮ!!! |
bomokmyzika | 29 Червня 2009, о 19:34 |
Користувач |
Плюс відправив на пошту. З повагою Сергій. |
Arthur Arthur | 26 Серпня 2009, о 02:09 |
Користувач |
Вишиванка – П. Доскоч
Десь там за високою горою ой за горою крем’яною Широчіє до ріки долина там живе коханая дівчина Із шолково одяга що ранку цвітом с поля вкриту вишиванку І жене череду на стернину заквітчану наче скатертину Ой чому тай на світанку одягнула вишиванку І побігла в чисте поле синьоока моя доле Де цвітуть волошки сині наче очі твої милі Скажи мені правдоньку ще нині Ой чому тай на світанку одягнула вишиванку… --------------------------------------------------------------------------------- Ой сідлаю коня вороного та й почую стукіт серця мого Коли гляну на свою дівчину наче в полі молоду калину Коли житом повниться запілля восени гуляємо весілля І принеси доленьку багату вишита сорочка в нашу хату Ой чому тай на світанку одягнула вишиванку І побігла в чисте поле синьоока моя доле Де цвітуть волошки сині наче очі твої милі Скажи мені правдоньку ще нині Ой чому тай на світанку одягнула вишиванку… --------------------------------------------------------------------- Ой чому тай на світанку одягнула вишиванку… Ой чому тай на світанку одягнула вишиванку… Скажи мені правдоньку ще нині скажи мені правдоньку ще нині |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти