Анатолій Банах | 28 Липня 2010, о 00:02 |
---|---|
Користувач |
Пані та Панове! Будь-ласка, чи може хтось дати відгуки про інструмент Roland GW-8 .Ми використовуємо його на халтурах. Звучання подобається.Але хотілоб ся знати про нього хороше та погане від інших. Дякую тим, хто підтримує цю тему. |
Злий | 28 Липня 2010, о 16:08 |
Модератор |
Вельми цікаво поставлене запитання... Ну раз Ви вже наполягаєте, то: Плюс:
Мінуси:
|
Zh_serhij | 29 Серпня 2010, о 09:35 |
Користувач |
Багато хто пише, що поки грає одни стиль, то другий вибрати не можна. З іншого боку поки грає одна мп3 - на іншу наставити не можна. Не знаю на скільки це правда, але у відгуках таке пишуть |
Магазин "ВІВО" | 1 Вересня 2010, о 17:01 |
Користувач |
Можна і те і друге. Так пише той, хто немає бажання вивчати інструмент. Я знаю його досконало. Якщо є запитання відносно Rolanda GW-8 телефонуйте. |
Володимир Косинський | 5 Вересня 2010, о 12:46 |
Користувач |
Шановний Вікторе! проблема! Не можу екпортувати SONG на флешку Флешка не формфтується В ROLANDI попередньо форматована на компі в FAT 32 |
Магазин "ВІВО" | 8 Вересня 2010, о 18:16 |
Користувач |
Зателефонуй і твоя проблема буде вирішена. (Вибач писати довго) Віктор. (067-341-76-56) |
andriy1980ua | 10 Вересня 2010, о 12:13 |
Користувач |
тиждень тому "мацав" цей Роланд,знайшов у Калуші у одного місцевого музики.Той задоволений інструментом,привіз із-за кордону.Щоправда він його не знає добре,бідкався що колеги по цеху говорять що дурницю зробив(у нас в регіоні практично немає ніхто).Мені сподобався інструмент,хороший звук,думаю якщо б його вивчити досконало,то співвідношення ціна-якість чудове.Якщо для 100% халтур,то MP3 і функція подавлення голосу в муз.файлі якраз на руку.Такий собі муз.автомат)Хоча я за двома руками щоб повернути на площадку весільну Колектив як мін з 5 чол,які б віддавалися музиці і хоч трохо пропотівали віддаючи свою енергію,але щось так здаєть ще довго такого не буде. На youtube є багато цікавого матеріалу про нього,дивишся,то одразу хочеться мати такий) |
Володимир Косинський | 5 Жовтня 2010, о 12:55 |
Користувач |
Дякую Віктору Українцю за добру пораду проблема справді вирішена, все дуже добре працює!!!!
|
Володимир Кривак | 6 Жовтня 2010, о 16:16 |
Користувач |
Я його мацав тільки поверхнево для халтури на мою думку інструмент не практичний а так вроді не погано. А щодо співвідношення ціна-якість то мені здається що він тих грошей не вартий. |
Володимир Косинський | 9 Жовтня 2010, о 00:02 |
Користувач |
А, чому не практичний? Нвіть дуже практичний , діло звички. А на рахунок грошей , він того вартий, навіть більше. Наведіть аналог ціни і якості. Я на Roland-ах працюю давно , мав різні моделі, то Roland GW-8 Е версія 2, дуже не поганий інструмент. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти