Юрій Бульбах | 16 Серпня 2010, о 09:19 |
---|---|
Модератор |
В темі повинен бути вказаний автор і назва (якщо відомі) в форматі "Автор - Назва". Не пишіть в темі "пошук", бо вся гілка форуму так називається. Не пишіть "потрібен плюс", бо й так зрозуміло, що потрібен, якщо шукаєте. Не використовуйте слова "допоможіть", "дуже треба", "пліз", і т.д. І особливо знаки оклику! |
Валера Чепоров | 29 Листопада 2010, о 12:57 |
Користувач |
Добрий день Юрію.У мене є багато плюсовок(Колядок та шедрівок гурту "Веснянка') як їх викласти на сайті ? |
Юрій Бульбах | 29 Листопада 2010, о 13:26 |
Модератор |
На жаль сайт створений лише для мінусовок, тому розміщати плюси заборонено. Ви можете залити плюси на файлообмінники і в форумі створити тему, в якій вказати адресу. |
Валера Чепоров | 22 Грудня 2010, о 20:00 |
Користувач |
Нажаль я не заю як залити плюса.Але дьякую за вiдповiдь/ |
Юрій Бульбах | 22 Грудня 2010, о 21:54 |
Модератор |
Спробуйте ось тут подивитись:http://www.youtube.com/watch?v=JnPygRROaYI Якщо не вийде, може в скайп мені подзвоніть? |
АнатольКА Кибкало | 22 Січня 2011, о 09:18 |
Користувач |
Юра, хотів в коментарі до мінуса пісні Раїси Кириченко - "Моє рідне село" залишити адресу плюса цієї пісні, але в мене не виходить ссилка не активна. Діло в тім, мінус "Моє рідне село" не Кириченко, а Михайленко. |
alenywka | 3 Квітня 2014, о 10:04 |
Користувач |
Здравствуйте. Если есть "+" «Дзвони батькових криниць» (слова О. Богачука, музика В. Лелеки) - скиньте пожалуйста. Перерыла весь инет, а найти не могу. Спасибо
|
alenywka | 3 Квітня 2014, о 10:05 |
Користувач |
Здравствуйте. Если есть "+" «Дзвони батькових криниць» (слова О. Богачука, музика В. Лелеки) - скиньте пожалуйста. Перерыла весь инет, а найти не могу. Спасибо
|
Olena2014 | 2 Жовтня 2015, о 21:06 |
Користувач |
шукаю плюс н. май зимонька красунечка mirlena1963@ukr.net |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти