Ігор | 25 Жовтня 2009, о 11:26 |
---|---|
Користувач |
Дякую за сайт! Дійсно все по ділу!! |
Вася VVVol | 25 Жовтня 2009, о 12:36 |
Користувач |
Сьогодні надибав такий прекрасний сайт. І нарешті найшов те, що давно шукав. Пісні, тексти та мінусовки українською мовою. Ще слабо він наповнений. Подивлюся що у мене є - залию |
George | 21 Листопада 2009, о 18:27 |
Користувач |
Сайт наповнений досить не слабо!!! Присутні мінусівки майже всіх виконавців! Дійсно, прекрасний сайт!!! При нагоді заллю свої речі. |
polomoy polomoy | 23 Листопада 2009, о 20:32 |
Користувач |
Сьогодні вперше надибав цей сайт і.... Здохнути можна!!! Де я раніше був??? Народ, це просто бомба!!!! А я ж на весіллях давився російськими піснями і людей давив... Молодці!!!! Єдиний недолік - дуже повільний... Все інше - супер!!!! |
Володимир Юрчак | 1 Березня 2010, о 17:20 |
Користувач |
Дуже гарний і дуже потрібний сайт,особливо в даний час!Велике ДЯКУЮ! |
katrin костюк | 1 Березня 2010, о 20:30 |
Користувач |
Спасибі всім, хто доклав зусиль до створення укрїномовного сайту. Зокрема, щиро дякую модераторам. Нових творчих Вам здобутків та поповнення сайту хорошими піснями. Я сьогодні вперше на цьому сайті. Сподобалося, зручний в користування, САЙТ СУПЕР!!!!!! |
katrin костюк | 1 Березня 2010, о 20:31 |
Користувач |
Спасибі всім, хто доклав зусиль до створення україномовного сайту. Зокрема, щиро дякую модераторам. Нових творчих Вам здобутків та поповнення сайту хорошими піснями. Я сьогодні вперше на цьому сайті. Сподобалося, зручний в користування, САЙТ СУПЕР!!!!!! |
MisterR | 9 Квітня 2010, о 22:27 |
Користувач |
То не перші враження, але після оновлення я зайшов вперше. Дизайн простий, але мені сподобався. І наповнення йде повним ходом. Так тримати! |
Юрій Рубай | 25 Квітня 2010, о 00:27 |
Користувач |
|
Юрій Рубай | 25 Квітня 2010, о 00:42 |
Користувач |
Хочу виразити свою щиру подяку тім творчим людям які створили цей сайт, це грандіозна робота. Особиста подяка моєму сусіду Назару Рибак який поміг мені сюди попасти. Я думаю не тільки я та інші лабухи України та міста Лева будемо радувати наш народ чудовими піснями. Процвітаня ВАМ в майдутньому. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти