Злий | 26 Серпня 2010, о 13:20 |
---|---|
Модератор |
Хочу запропонувати шановному товариству забаву-відгадайку. Навіяно таке бажання сусідніми темами-обговореннями Pa50/80/800, PSR700/710/900/910. Отож пачка заводських демок одного інструмента у MP3 з бітрейтом 320. У кількох місцях кліпи - пробачте :) [url]http://www.sendspace.com/file/cjj2uy[/url] Хотілося б почути відгуки про саунд цього інструмента, приблизний рік виходу на ринок, скільки би він міг коштувати відповідно до звучання, як він порівняно з суперниками, може вгадаємо, яке у нього походження: европейське, американське, азіатське :) Буду вдячний за думки, коментарі, припущення. До тих, хто вгадає зразу, прохання не палити хату, а хоч трохи зберегти інтригу ;) |
Юрій Цьосенко | 30 Серпня 2010, о 18:43 |
Користувач |
Всім привіт!Я думав що це Ketron.Бо пару раз чув я ці девайси. Ростик каже що ні . 90% те що це не YAMAHA , KORG , ROLAND. Може щось з італійців ,якийсь GEM , я їх не чув... |
Злий | 30 Серпня 2010, о 18:48 |
Модератор |
Сумно...
Я очікував більшої активності... |
Злий | 30 Серпня 2010, о 18:51 |
Модератор |
Юрію спасибі :)
Хотілося б почути коментарі ще 3-х осіб, які скачали цей файл.... |
Юрій Цьосенко | 30 Серпня 2010, о 18:51 |
Користувач |
Я тут з друзями з "Палацу Україна" й з Музторга ломаємо голови над цим ппитанням:) |
Злий | 30 Серпня 2010, о 20:11 |
Модератор |
Оце Кетрон: http://minus.lviv.ua/forum/thread/2594/ |
Петро Клименко | 6 Вересня 2010, о 12:58 |
Користувач |
Трохи схоже на Kurzweil, Ensoniq EXP...А взагалі важко визначити. Можливо якийсь семплерний AKAI чи E-mu. Малоймовірно, що це Roland, Yamaha - у них переважно досить м'який звук, Korg також навряд. А взагалі буде цікаво отримати відгадку! |
Злий | 6 Вересня 2010, о 13:57 |
Модератор |
>>Малоймовірно, що це Roland, Yamaha - у них переважно досить м'який звук, Korg також навряд. Ні, це не жоден з наведених брендів... Ще трохи потягнемо інтригу... :) |
Злий | 6 Вересня 2010, о 13:59 |
Модератор |
Уточню: це самограй. |
Петро Клименко | 6 Вересня 2010, о 15:45 |
Користувач |
Залишається GEM або KAWAI |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти