Zh_serhij | 28 Серпня 2010, о 11:48 |
---|---|
Користувач |
Привіт. Хочу купити собі підсилювач 500Вт 8Ом для весілля. Бюджет 5000 грн. Із того що бачив у Львові є: 1. Підсилювачі Star Sound, що робляться у м. Житомирі (http://starsound.uaprom.net/) 2. Підсилювачі (Park Audio)- Вінниця 3. Підсилювач Ewropack, я так зрозумів вони від фірми Берінджер 4. Є підсилювач CROWN, але його не потягну. 5. Є підсилювачі QSC, так і не поняв де їх виробляють. Хто користувався цими підсилювачами, яких із них буде оптимальним варіантом, щоб не переплачувати? Може є ще якісь недорогі варіанти? Хто якими підсилювачами користується? |
klim_boduk | 28 Серпня 2010, о 12:23 |
Користувач |
Перезвони по телефону 0673823511 Валерій (правда він не зі Львова,але це все вирішується) він тобі обовязково підскаже, що краще взяти. |
Zh_serhij | 28 Серпня 2010, о 12:35 |
Користувач |
Валерій музикант, чи представляє якусь фірму? |
Злий | 29 Серпня 2010, о 01:41 |
Модератор |
>>5. Є підсилювачі QSC, так і не поняв де їх виробляють. Виробництво, швидше за все, винесено в Китай чи ще якусь країну з дармовою робочою силою, а от офіс в штатах: QSC Corporate OfficeCosta Mesa, California
http://maps.google.com/maps?q=site%3Awww.qscaudio.com+%2Bqsc+%2Bcorporate&sll=33.701800,-117.927700&sspn=0.522461,0.703670&hl=en
P.S. Жарт зараховано :)) |
klim_boduk | 30 Серпня 2010, о 07:14 |
Користувач |
Валерій музикант,але зараз займається тільки муз.апаратурою відкрити фірму це може у нього в майбутньому не знаю наразі він так працює.(фільтрує колонки)фільтри на колонки теж можуть бути різних порядків(1 порядку 2 ,3,4).Характеристика динаміків іх тиск це все він підскаже,що краще поставити навіть до того що вже у вас є (в низи чи навпаки) Що до підсилювачів то він всі підсилювачі що ти перечисляв він з ними мав справу і знає що як працює, гірше тобі не порадить.Він і на виставках буває(ти на скількох був? так як і я напевно на жодній, а порівняння це велика справа)він спілкується з відомими звукорежисерами ну і так далі .Удачі тобі і будь мудрим. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 30 Серпня 2010, о 18:06 |
Користувач |
Є ВЕЛИКИЙ ВИБІР ТІЛЬКИ ОРИГІНАЛЬНИХ CREST,QSC,BELL ,STAGE LINE,SINQ...ВСЕ МОЖНА ПОСЛУХАТИБПОРІВНЯТИ 0674961501 |
Yulianovich | 3 Вересня 2010, о 01:45 |
Користувач |
В даний бюджет з запасом поміщається Васін QSC. Для весілля - за очі. (IMHO). |
Валерій Федоренко | 3 Вересня 2010, о 22:48 |
Користувач |
... |
Zh_serhij | 6 Вересня 2010, о 16:44 |
Користувач |
З підсилювачими від пана Василя справу мав. То що дані підсилювачі надійні-ФАКТ не заперечний. Також знаю два гурти музикантів, які користуються даними підсилювачами уже більше 3-х років і проблем ні у кого не виникає. Але привертають увагу підсилювачі від ПАРК АВДІО. По ціні також потягну. Скажіть будь-ласка чи хтось порівнював підсилювачі від Василя і від ПАРК Авдіо. Цікавить суто, що краще ПО ЯКОСТІ ЗВУКУ? |
Yulianovich | 9 Вересня 2010, о 01:31 |
Користувач |
По звуку особливої різниці між QSC і Парком й не чути. Тут важливіше те які інші елементи тракту. Тобто мікшер і акустика. Звук починається з АС і це найважливіший (IMHO) і найдорожчий компонент. Музиканти, зазвичай, тут економлять і хочуть добитись якісного звучання через дешеві "вулики". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти