viltorcheg | 8 Вересня 2010, о 20:40 |
---|---|
Користувач |
Хлопаки, допоможіть може хто має стилі ПОЛЬКИ і ВАЛЬСА до цього інструменту Закиньте будь-ласка буду дуже вдячний, Бо мушу ще на халтуру брати Ямаху, щоб заграти полєчку! Дякую!!! |
Володимир Косинський | 17 Жовтня 2010, о 14:24 |
Користувач |
Куди закинути ?!!!! |
yurik_ids | 20 Жовтня 2010, о 16:41 |
Користувач |
Володимир! був би вам дуже вдячний вам сильно вдячний і я за вальс та польку до Roland jv 8 yurik_ids@mail.ru. |
Тарас Габа | 26 Жовтня 2010, о 19:47 |
Користувач |
хлопці вітаю !!! чи можна і мені польку з вальсом будь-ласка???наразі дякую . labatarika@rambler.ru |
Віталік Вус | 7 Січня 2012, о 16:45 |
Користувач |
Олег,а які проблеми?Не хочеш-не давай,і всьо тут:-)...А на рахунок "самі запишіть" то тут не все так просто.В мене є декілька знайомих,які В ПРИНЦИПІ не вміють і ніколи не навчаться водити авто...З клавішами та ж історія,як гадаєш? |
Віталік Вус | 7 Січня 2012, о 19:02 |
Користувач |
Олег,а де ти знаходишся?Просто прослушка товару є основним критерієм вибору.Я,наприклад,не купую кота в мішку ніколи.Так,15 грн за 1 стиль ціна невелика,але хто ж шукає лише 1 стиль?Я купляв ВСЮ прошивку на КОRG за 50 грн(т-то 3 юзербанки,перформанси і т.д...).Але все-таки після прослуховування.І то,потім підганяв під себе.А Roland GW 8 то не YAMAHA PSR 530.Там на ходу стиля не склепаєш.Але з іншої сторони,з ним такого не буває:пам"ять то не батарейки тримають:-)... |
Віталік Вус | 7 Січня 2012, о 20:40 |
Користувач |
Такий недостаток є тільки в цій моделі Ямахи. Шо справді?:-)А як же PSR 330?Не так само?А на рахунок стилів-ну шо зробиш...Не бери близько до серця.Христос ся рождає!!! |
unclehaphap | 7 Січня 2012, о 23:00 |
Користувач |
................................................ Жиде, жиде! Цар взиває! ................................................ Різдво, вертеп, антисемітизм... |
Yulianovich | 8 Січня 2012, о 12:07 |
Користувач |
З таким самим успіхом можна ганьбити намагання отримати MP-3 фонограм пісень, чи інструментальної музики. P.S. Аналогія з невміючими кєрувати авто мені сподобалась. |
Yulianovich | 8 Січня 2012, о 13:43 |
Користувач |
олег ямаха 710, от я не вмію робити ні фонограм, ні стилів і бажання це освоїти не маю нінайменшого. То що, кидати тепер заняття музикою? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти