Labyhnik | 26 Травня 2011, о 02:01 |
---|---|
Користувач |
невже ніхто, не може підсказати, вім все всерівно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Злий | 26 Травня 2011, о 09:53 |
Модератор |
Причина може бути у тому, що на флешках буває кілька логічних розділів. Може також бути якийсь завантажувальник чи шифрувальник. Треба відформатувати флешу будь-чим, окрім стандартної утиліти Windows. Можна цією: http://www.flashboot.ru/Files-file-5.html Форматувати бажано у FAT16. Р.S. Нити, плакати і ображатись не потрібно - тут на форумі ніхто нікому нічим не зобов'язаний. Іди муч службу підтримки Роланда... |
Labyhnik | 26 Травня 2011, о 13:12 |
Користувач |
Дякую за підказку |
Володимир Косинський | 3 Червня 2011, о 22:10 |
Користувач |
У мене була така проблема, допоміг мені Віктор Українець. Чомусь в мануалі про те, яка має бути флешка нічого не сказано. Я перечитав його вздовж і впоперек і нічого. Все дуже просто - флешка повинна бути не більше 2GB , щоб на неї можна було експортувати, а зчитує РОЛАНД з будь якої P.S. перед експортуванням на флешку - її потрібно відформатувати на РОЛАНДІ. УСПІХУ !!! |
Назар Рибак | 3 Червня 2011, о 23:57 |
Модератор |
Якщо флешка повинна бути не більше 2GB, значить вона форматується в систему FAT32!? |
Володимир Косинський | 4 Червня 2011, о 00:17 |
Користувач |
При форматуванні флешки на роланді - на ній створюються папки СОНГ, СТИЛЬ , АПДЕЙТ, ПЛЕЙ - ЛИСТ, СИСТЕМ, Всі системні настройки і перформенси зберігаються в папці СИСТЕМ у вигляді одного закодованого файлу і тому , якщо відтворювати стиль писаний і відмікcований на одному роланді , то варто булоб додавати , ще б отой файлик щоб усе було так як задумано, або створений під цей стиль перформенс. |
Володимир Косинський | 4 Червня 2011, о 00:20 |
Користувач |
Доречі ! Польку можу подарувати , Переробляв з готової , Тільки куди....?????? Ну то напевно з понеділка . УСІМ ГАРНО ВІДЛАБАТИ !!!! |
Олег Панчишин | 7 Червня 2011, о 21:21 |
Користувач |
|
Олег Панчишин | 7 Червня 2011, о 21:32 |
Користувач |
Ідеально працює з GW8
Transcend 16GB JETFLASH V70
Техническая информация Объем: 16 Гб,Интерфейс: USB2.0 Максимальная скорость чтения: 18 Мб/с Максимальная скорость записи: 5 Мб/с |
Вова Федорів | 8 Червня 2011, о 16:59 |
Користувач |
та нажаль має значення розмір... форматування на FAT32 підтримає розмір до 4 Gb на компі воно все працює а на роланді GW-8 ні... краще флеш на 2-Gb і все буде працютати... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти