Jaksik | 21 Вересня 2010, о 18:27 |
---|---|
Користувач |
Всім доброго дня! Підскажіть чи можна купити відносно непоганий мікрофон ціною до 500грн. для вокалу. Цікавить марка, модель. Дякую! |
Zh_serhij | 21 Вересня 2010, о 21:51 |
Користувач |
не можна. Будеш хіба мучитись, а люди будуть казати, що ти співати не вмієш. Краще не економити на мікрофоні |
Yulianovich | 28 Листопада 2010, о 15:58 |
Користувач |
Якщо співати дома караоке на канапі, то звичайно можна. Якщо для професійного використання (робота за винагороду на весіллі, в ресторані, на концерті тощо), то аж ніяк ні. |
Богдан Коваль | 28 Листопада 2010, о 22:56 |
Користувач |
Взагалі-то продається візуальна копія SM-58, називається Sound King -002,чи щось таке. Виглядає як SHURE ,звучить непогано, але трошки по-китайськи. Коштує десь так,як Ви хочете. Мій добрий друг, власник музичної фірми "ШЛЯГЕР" В,С, Кулак ситуацію прокоментував би таким чином: -"Воно грає рівно настільки,скільки воно коштує!" ФірмА є фірмА !!! Бажаю успіхів! |
Mikoshi 神輿 ... | 15 Грудня 2010, о 14:46 |
Користувач |
Я не погоджуюсь з паном Zh_serhij оскільки можливо купити не поганий мікрофон до 500 грн. взяти хочаб фірму JTS. модельний ряд у них дуже великий. на одному з їхніх мікрофонів я працюю і дуже ним задоволений. |
Zh_serhij | 15 Грудня 2010, о 16:45 |
Користувач |
Якщо ти собі купив мікрофон за 500 гривень і він тобі підходить, і по звуку подобається- то я за тебе тільки радий. В майбутньому головне не пробуй співати у значно дорожчі мікрофони... |
Viddil | 10 Грудня 2011, о 21:49 |
Користувач |
Шурики серии PG. Все познается в сравнении. Если ты поешь правильно, то качество миктофона отходит на второй план. Прошу прощения если кого-то обидел. |
Yulianovich | 12 Грудня 2011, о 19:20 |
Користувач |
Так, так... Все дійсно пізнається в порівнянні. Коли їсти ковбасу з сої (візуальні різні копії), то теж так нічого, поки з жахом не дізнаєшся що вона нічого спільного не має зі справжньою. При чім тут спів правильно-неправильно. Йдеться про якість передачі співу. Те що безголосому (вокально) Нойман не поможе це відомо. |
Андрій | 12 Грудня 2011, о 23:21 |
Користувач |
За ті гроші хіба пошукай Shure SM58 б-у. |
geogol | 22 Грудня 2011, о 00:43 |
Користувач |
Попробуй Apex 381. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти