Dj_Yura | 3 Січня 2011, о 23:17 |
---|---|
Користувач |
Олег, уточніть чим саме краще? невже мп3? |
Lutso | 4 Січня 2011, о 16:17 |
Користувач |
mp3 то як для кого, але плюсом теж можна вважати. Звучання на апараті краще, духова група, смичкові, стилі своєрідно звучать - багатше (чітко відчутна партія кожного з інструментів) і немає робочого фону котрий присутній в ПАШІ 50. Тай у майбутньому продати легше новіший інструмент. У Дрогобичі є Віктор він їх прописує після цього перше враження про GW 8 міняється на шок :) |
Dj_Yura | 4 Січня 2011, о 17:11 |
Користувач |
Не знаю де ти слухав, але GW8 в порівнянні з ПА 50 це "піщалка" ( не в обіду всім власникам) GW8- це пласмасовий звук або картонний звук. Духові взагалі ніякі. По оперативності йому до ПА50 дуже далеко. В Па 50 ніякого шуму не має, хіба на саморобних колонках. Після того як пересів із ПА50 на GW8- враження якби пересів із машини в маршрутку. P.S. Моя субєктивна думка |
Lutso | 4 Січня 2011, о 17:22 |
Користувач |
Єдине з чим можу погодитись це функціонал. Так - як прописати його без компа напряг. ПА50 я мав майже рік часу, робочий фон є, це їх проблема яка піднімалась не на одному форумі. |
Dj_Yura | 4 Січня 2011, о 18:27 |
Користувач |
ну як подобається то нічого не зробиш |
Labyhnik | 5 Червня 2011, о 04:13 |
Користувач |
Краще беріть GW-8 |
romamuz | 5 Червня 2011, о 16:10 |
Користувач |
Прописати роланд, і зразу шок. Та якщо прописати корг, то не тільки шок буде. Що не кажіть, а корг звучить жирніше+функціонал, який ну дуже потрібен для гри на весіллях. Але взагалі то це все суб"єктивні речі: кому що подобається. Вірте своїм вухам та відчуттям+почитайте мануал до тих інструментів, щоб знати їх можливості. Мені наприклад дуже подобається фішка у коргу: можливість назначити на велосіті лівої руки любу збивку, дуже зручно при грі, не потрібно кожен раз рукою тиснути на гудзик збивки. |
korg5 | 22 Червня 2011, о 14:31 |
Користувач |
ПРИВІТ! Може хто знає як правельно конветувати стилі написані на компютері для Roland GW 8 за допомогою програми Style Converter 3. Бо вмене при конвертувані стилю викидає таку помилку - In this (chord Major), Bank LSB on MIDI channel 5 cannot be found or is put in a wrong please. |
Володя гурт ... | 24 Червня 2011, о 13:08 |
Користувач |
Все ж таки не можу заспокоїтися. Шановні музики, в кого можна послухати ПРОПИСАНОГО GW-8??? Віддячуся! |
Володя гурт ... | 20 Липня 2011, о 11:09 |
Користувач |
Що всі вже попродавали? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти