Віктор Крутей | 7 Листопада 2010, о 22:57 |
---|---|
Користувач |
Yamaha PSR 630 , Не грають кілька клавіш, чи можу я це виправити сам , чи таки треба до майстра ? |
Злий | 8 Листопада 2010, о 13:05 |
Модератор |
Можете виправити самі.... |
xerox Костюченко | 10 Листопада 2010, о 21:00 |
Користувач |
В мене такапроблема, спробуй резинки поміняти або контакти ластиком(гумкою) потерти. |
Віктор Крутей | 10 Листопада 2010, о 22:26 |
Користувач |
Дякую , спробую. Я ними десь з рік не користувався, а тут прийшлося перепросити, і така от ситуація, Я розібрав пройшовся пилососом, компресором продув , механічних поломок ніби й не помітив . |
xerox Костюченко | 4 Січня 2011, о 23:02 |
Користувач |
До речі, резинки під клавіші у нас в Україні я не знайшов. Я замовляв родичам в Москві теж немає найшли вони аж десь в Новосібірску да й то за 200грн. одна шт. а їх тап 5шт. |
Злий | 5 Січня 2011, о 09:24 |
Модератор |
Звернітся в сервіс-центр Джаз-клубу в Києві: http://www.jazzclub.com.ua Будьте готові, що резинки обійдуться приблизно в 100$ |
Юрій Цьосенко | 5 Січня 2011, о 14:57 |
Користувач |
До PSR S 700 25 $ октава.А вони по мому однакові... |
SPavel | 24 Січня 2011, о 00:02 |
Користувач |
В мене була схожа проблема на 540, вирішив дуже просто. |
schumi | 23 Квітня 2011, о 08:19 |
Користувач |
Ремкомплект з токопроводящими резинками - ненайкращий варіант .В динамічній клавіатурі є дві контактні групи.Ремкомплектом можна "відшаманити" лише одну , друга -дуже тоненькі дві полоски по боках,в випадку такого ремонту може непрацювати динаміка. Резинки замовити реально.Якщо не помиляюсь вони продаються полосками-октавами.Були "ЕКОНОМ-варіанти" , коли при поломці декількох клавіш не міняв резинки цілої октави . а вирізав з полоски 1-2 кнопки й ставив в неробочі позиції.Якщо є бажання привести клавішу в хороший стан - однозначно варто міняти комплект. |
angej | 5 Травня 2011, о 20:58 |
Користувач |
Доброго дня. А хтось чув про токопроводящий лак, стебло сірника і намазати на резинки. Працюют як нові |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти