Bogdan Nestor | 20 Листопада 2010, о 22:33 |
---|---|
Користувач |
Ось вирішив поміняти PSR-s700 на PSR-910, і от що хочу спитати, так як цей клас синтезаторів міняється раз на два роки, а PSR-s910 2009року випуску то буквально за пів року мала б вийти нова модель Ямах цього класу, ніхто не може підсказати яка це буде модель, і чи купляти мені зараз PSR-s910, чи почекати пів року? Дякую! |
Yulianovich | 21 Листопада 2010, о 02:58 |
Користувач |
А чекати на що? Новіший не завжди кращий. |
Назар Рибак | 21 Листопада 2010, о 10:54 |
Модератор |
Шо два роки міняти клавішу? - Не бачу смислу! |
Bogdan Nestor | 21 Листопада 2010, о 15:19 |
Користувач |
Пане Ігоре, я б не сказавю. Варто лише поглянути на нещодавньо випущений Yamaha Tyros, до чого техніка дойшла.... ____________________________ Пане Назар, я не говорив що ми мусимо міняти клавішу що два роки... По перше в мене вже s700 3 рік, а подруге я подумав, що раціональніше купити синтезатор в якому є вже мікрофон і гармонізація вокалу, ще й з підтримкою Mp3 файлів. |
Yulianovich | 21 Листопада 2010, о 21:17 |
Користувач |
Я так думаю що головне в синтезаторі звук, а не наявність аудіоплеєра. Техніка йде вперед, а музиканти куди? |
Злий | 22 Листопада 2010, о 11:44 |
Модератор |
>>Варто лише поглянути на нещодавньо випущений Yamaha Tyros, до чого техніка дойшла.... А Ви уважно проаналізуйте зміни, які відбувались в лінійці Тайросів. Маєте можливість - спробуйте їх наживо. Будете мати відповідь на запитання.... |
Bogdan Nestor | 22 Листопада 2010, о 14:23 |
Користувач |
Ну наживо я нажаль не бачив Tyros, але знаю що вже починаючи від другого тайроса там пішли нові звуки суперартикуляції і ударних інструментів в третому вже є супер артикуляція2 а в четвертому синтезатор генерує голос людини... |
Злий | 22 Листопада 2010, о 14:39 |
Модератор |
>>Ну наживо я нажаль не бачив Tyros, але знаю що вже починаючи від другого тайроса там пішли нові звуки суперартикуляції і ударних інструментів в третому вже є супер артикуляція2 а в четвертому синтезатор генерує голос людини... "Кнігу нє чітал, но асуждаю" (с) :)) Раджу трохи потратити часу на знайомство з інструментами, а не на читання рекламних агіток... |
Bogdan Nestor | 22 Листопада 2010, о 14:45 |
Користувач |
а де у Львові можна на тому диві пограти? |
igor | 23 Листопада 2010, о 09:03 |
Користувач |
Богдан з одної сторони це добре що ти хочеш поміняти інструмент на новіший.Але я чув що зараз майже все що в нас продається-Китай.Я колись купив пульт Берінджер з тих перших то він до цього часу працює,а ті що покупляли 2-3 роки після - страшно критикують, так що добре дивись що береш і не викидай гроші на вітер, інструмент повинен себе відробити і дати можливості тобі заробити і головне-получити від нього задоволення |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти