Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Підскажіть будь ласка щодо нового синтезатора?
Підскажіть будь ласка щодо нового синтезатора?
Наскльки я знаю, s серія робить індонезія

інструмент повинен себе відробити і дати можливості тобі заробити

і скільки ж то треба халтур відіграти ( і по скільки)/, щоб цей Tyros 3 чи 4 відробити?

Як казав  мій дідо- треба грати,грати і ще раз грати.В свій час я колись боявся брати корга 80- перші трошки добре коштували.Але нічого - він заробив і на себе і на мене.Трохи по весіллях трохи по фонограммах і якось вийшло.Правда до маєтку ним не заробив але інколи дуже сильно виручав.Якщо писати для когось індивідуально- то непогано виходить.

Назар, ну це вже залежить як фінансово людина себе почуває... Воно 100% відробится... Залеже все якою популярністю користується музикант...

А він треба, той турос????   За тим гімном не вгонешся ніколи, а тільки тої паради. Воно того не варте. Головне щоб ти був гарним музикантом, і мав той інструмент яким ти би дійсно міг заробити ,а не носа задирати перед колегами, бо ти типа вже крутий.

А він треба, той турос????   За тим гімном не вгонешся ніколи, а тільки тої паради. Воно того не варте. Головне щоб ти був гарним музикантом, і мав той інструмент яким ти би дійсно міг заробити ,а не носа задирати перед колегами, бо ти типа вже крутий.

Поради через 5 років??? Пізно...

Богдан з "самограєчного маразму" давно виріс:  http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/4919/

реально хлопчина скоро виріс, Ну а динамиків тридцятьдвойок він все одно не бачив, А це був звучок, Тоді було круто, і їоніка Лель-22, А якийсь там Тайрос і слухом не чули, Покрутив трохи педалями і лєль зазвучала,

реально хлопчина скоро виріс

Угу! Тому що миттєво збагрив самограй, купив справжній синт і не бачив 4А-32 і "Лель-22".

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти