Путін&Вальцман- ПНХ | 21 Листопада 2010, о 13:40 |
---|---|
Користувач |
В цій темі я пропоную спілкуватися музикантам які мають практику у виготовленні власноруч підсилювачів та іншої музапаратури,ремонт,модернізація,обмін схемами,веб посилами на магазини з комплектуючими та радіодеталями.Обмін кваліфікацією,поради по ремонту.Маю в наявності схеми пультів Берінг. Піві. Меккі.АленХіт.Виготовлення акустики,розрахунки корпусів,веб посили на продавців динамічних головок та форнітури,враження та відклики про продукцію різних виробників. |
Yulianovich | 29 Листопада 2010, о 23:35 |
Користувач |
Шукаю продавця фурнітури (профілі, кутники, замки-"метелики" та ін.). |
Вадим Катілян | 4 Грудня 2010, о 20:35 |
Користувач |
Всім привіт. Я маю практику з виготовлення звукової техніки. Як напівпровідникової так і лампової. Якщо в кого є які запитання - звертайтесь. Чим зможу- допоможу. |
Путін&Вальцман- ПНХ | 11 Грудня 2010, о 15:29 |
Користувач |
Наскільки я знаю у Вінниці виготовляється досить багато комплектуючих та деталей до музапаратури,Вадиме якщо можеш виклади в темі телефони або веб адреси дилерів по продажу динаміків,твітерів,форнітури,корпусів для підсилювачів.Особисто я шукаю де купити трансформатор живлення для підсилювача,з вихідною напругою 65+65в. і потужністю біля 1000вт.Якщо є бажання виклади електричні схеми підсилювачів,які можна булоб зібрати бажаючим музикантам,тим самим зекономити немалі суми грошей.На даний момент у мене працюють два готових транзисторних підсилювачі,ще два в процесі наладки і зборки, є зібраний кроссовер 2+1, кілька готових фільтрів для саба,один з яких я вважаю досить простим і якісним,є зібрані і налаштовані схеми ревербератора,дуже простого і досить непоганого,як для гітари просто супер,є непогана схема мікшера,на даний момент мікшер виготовлений і іде пошук матеріалу на корпус,до цього є немалі практичні навики в цій справі,так що бажаючим створити свій апарат власноруч зможу допомогти порадами,схемами,адресами радіомагазинів,де можна брати радіодеталі по оптових цінах. |
Путін&Вальцман- ПНХ | 15 Грудня 2010, о 19:46 |
Користувач |
Музикантам які планують покупку потужної акустики можу запропонувати схеми корпусів ось адреса http://www.xs4all.nl/~boyzpc/ знаю по собі,самому виготовити як мінімум в два рази дешевше,тим хто використовує Вінницькі твітери Т44,до речі не зкращих але досить дешеві, маю схему фільтра-кросовера розробленого мною в результаті тривалих експерементів з різними схемами,допоки не отримав пристойного звучання. |
Вадим Катілян | 19 Грудня 2010, о 23:54 |
Користувач |
http://www.torenergo.com/ Тут виготовляють тороїдальні трансформатори живлення від 3 вт до 20 квт. |
Тарас Габа | 22 Грудня 2010, о 21:49 |
Користувач |
|
bebko | 17 Квітня 2011, о 17:37 |
Користувач |
який лак використовувати для перемотки динамiкiв |
Роман Метельський | 18 Квітня 2011, о 18:29 |
Засновник порталу |
Цікава тема. Свого часу також користувався саморобною технікою. |
Путін&Вальцман- ПНХ | 18 Квітня 2011, о 21:35 |
Користувач |
При перемотці я фіксую витки дроту роблячи смужки клеем 505,але не можна пропитувати 505 всю котушку,при нагрузці клей тріскає,після намотки я пропитую нітролаком НЦ,розведенним 747 розчинником до густини молока,після пропитки треба висушити повністю! десь добу в теплі,після нанести ще один шар лаку але трохи густішого,і знов до повного висихання,можна пропитати епоксидним клеем,але зараз епоксидка неякісна і потрібні навики роботи з цим клеем.Будуть питання по центровці дифузора,або інші поточні проблеми-пиши! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти