Андрій vesilla.com.ua | 6 Грудня 2012, о 19:10 |
---|---|
Модератор |
Даю вам на роздуми реальний приклад. На компі стоїть інтегрована карта Realtek, окремо валяєтьс АС-97 - практично ідентичні за вийнятком кількості виходів - затримка по замовчуванні 94мс. На міді фактичо нічого не заграєш, бо те що чути відстає і діє по нервам. Можна зменшити затримку доки не буде чути перешкоди. Це буде затримка в 54 мс. яка також недостатня. Карта M-Audio FireWire 610 має затримку від 3 до 15 мс коштує 3440грн. Для приятеля купив позавчора і сьогодні отримав на "Нова почта" звукову карту фірми DeuX. Зараз її тестую. Вона дозволяє мінімальну затримку дати від 4мс (там переключаються режими), 6мс, 8мс і 10мс. Я відкрив програму Reason і саме зараз клацаю. При 44 100 Sample Rate - мінімально 4ms - 192 Samples InputLatency = 5ms При 48 000 Sample Rate - мінімально 3ms - 176 Samples InputLatency = 4ms При 44 100 Sample Rate - мінімально 1ms - 176 Samples InputLatency = 2ms Тепер підключаю ту ж ямаху пср-1500. От жму 7 клавіш - грають в реальному часі. Та хоть всі 30 локтьом жми - все грає Карту куплено на моє прізвище в www.muzkom.com.ua Маю знижку Discount card. Кому потрібна знижка можете мені на скриньку uastudiopro@gmail.com написати. Вартість звукової карти без знижки 1975.00 грн, 12міс. гарантія. Живлення від порту 1394(FireWire), є окреме живлення. З повагою і найкращими побажаннями Звичайно якщо ви купили комп'ютер і хочете щоб він вам все робив, то ви дуже помиляєтесь. Вся професійна техніка потребує грошових вкладень.
|
unclehaphap | 6 Грудня 2012, о 19:29 |
Користувач |
klinovashakerboss, я бачу, що ви не розрізняєте міді та аудіо. Ви стверджуєте, що міді-протокол є миттєвим, я ж знаю, що ні. Тому попросив вас порахувати затримку пакету міді-команд. Про ніякі звукові карти мова не йде. Я щось говорив про аудіо? Не треба нам поки що для роздумів реального прикладу. Це трошки інша тема. Поки що дайте відповідь на запитання про затримку міді-сигналу. Не аудіо....
|
Андрій vesilla.com.ua | 6 Грудня 2012, о 19:51 |
Модератор |
Затримка Міді максимально можливо при будь -яких умовах, згідно протоколу стандарту міді = 8,3мс. Відправка фіксованої довжини пакетів відбувається циклічно! Незалежно чи пакети пусті чи наповнені "нотами" (інформацією). |
unclehaphap | 6 Грудня 2012, о 20:01 |
Користувач |
Спочатку ви стверджуєте, що міді-сигнал - миттєвий, затримка - абсурд. Тепер же виявилось, що у міді затримка - 8,3 мс, більша, ніж а аудіо. Де ви таку інфу відкопали? Хоча прочитавши, що "Відправка фіксованої довжини пакетів відбувається циклічно! Незалежно чи пакети пусті чи наповнені "нотами" (інформацією).", вважаю, що дискусію з вами щодо технічних нюансів міді протоколу можна припиняти. Вам раджу трошки підтягнути теорію і не писати дурниць під виглядом мудрих сентенцій... |
Андрій vesilla.com.ua | 6 Грудня 2012, о 20:03 |
Модератор |
Ця інформація про міді не дасть вам відповіді на конкретне запитання "підкажіть, чому йде затримка midi сигналу при підключенні клавіші через 15 штирковий порт на вмонтовану звукову карту (C-media). Затримка спостерігається в Sonar і в Cubas". |
Андрій vesilla.com.ua | 6 Грудня 2012, о 20:11 |
Модератор |
8,3мс - я вважаю є миттєво. Якщо хтось і з цим не згідний, тоді купляйте в нагрузку й міді-клавіатуру під USB (ще від 1000грн). Надіюсь тоді не доведеться продовжувати дискусію щодо швидкості передачі даних по USB, швидкість проходження по материнській платі, опрацювання в процессорі і весь цей непотрібний бред. Чого ви так вчепилися за то міді. В людини затримка. Людина незадоволена. Хоче почути пораду. А ви Міді міді... Кому то міді нафіг потрібно. Це примітивний порт (Rx/Tx - прийом і передача) |
unclehaphap | 7 Грудня 2012, о 10:26 |
Користувач |
Відповідь на конкретне запитання була вже дана кілька разів у попередніх постах.
MIDI по USB бігає швидше і стабільніше???
Дискусія і так кострубата якась. Ви пишете нісенітниці. Давайте поговоримо суто про midi протокол. У ньому немає жодної згадки про USB, материнську плату, процесор та ін.
Я побачив, що ви написали не зовсім правдиву інформацію і старався натякнути вам про це. Але спостерігаю незнання предмету дискусії при тому, що роздаються поради.
Людина почула пораду вже давно.
Про міді згадав топікстартер. Отримав пояснення. Приходите ви і починаєте розказувати байки. (Далі за текстом...)
А є працюючі масово поширені альтернативи? Які можуть гарантувати сумісність з парком обладнання з роками випуску починаючи з 1982-83 рр?
|
Юрко (DJ ... | 7 Грудня 2012, о 10:46 |
Користувач |
Кому то міді нафіг потрібно. Це примітивний порт (Rx/Tx - прийом і передача) Примітивний, але чому тоді навіть в топових девайсах, стоїть той ПРИМІТИВНИЙ порт? Чому тоді на більшості технічних форумів рекомендується працювати по МІДІ, а не по ЮСБ, і чому в синтах не використовується ЮСБ протокол, а МІДІ емуляція, а ЮСБ просто як засіб передачі електричних сигналів? І хто сказав, що не буде затримки, коли конвертувати в реальному часі з дані ЮСБ посила синта в МІДІ? І чому весь софт для роботи з музикою має в собі MIDI IN/OUT, а не пряму роботу з ЮСБ? При |
Андрій vesilla.com.ua | 7 Грудня 2012, о 21:17 |
Модератор |
Я поясню чому саме МІДІ, але ця інформація платна. У вас багато часу, то ж ви його на пусті балачки тратите. А мій час дорогий. Якщо відповідь людині дана, тоді можна вважати цю тему закритою. |
Юрко (DJ ... | 8 Грудня 2012, о 09:53 |
Користувач |
Якщо ця інформація платна, тоді чого ти її пропонуєш на безкоштовному сайті? Тут багато шанованих учасників ,які авторитетно і абсолютно безкоштовно можуть дати пораду та консультацію, і ніхто навіть пива не попросить за свої послуги... Тому ти трошки некоректно поводишся... Без образ. П.С. Тут усі люди зайняті, і ніхто не тратить даремно свого часу. Я наприклад з роботи пишу, притому, що працюю, на доволі серйозній фірмі, і також час мій не безлімітний... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти