Володимир Кривак | 29 Листопада 2010, о 22:02 |
---|---|
Користувач |
Друзі може хто має книжну на російській або українській мові до корга is 50, Киньте будь-ласка на mrb2007@ukr.net буду дуже вдячний |
Злий | 30 Листопада 2010, о 14:14 |
Модератор |
Вже кілька разів згадувалось про російський сайт Корга... http://korgmusic.ru/public/support/iS40_is50_Reference_Manual_Ru.pdf |
Володимир Кривак | 30 Листопада 2010, о 21:46 |
Користувач |
Ростик безмежно вдячний за допомогу! Бо Я ніяк не міг докопатися до істити Ти мені дуже допоміг!!! Ще раз величезне спасибі!!! |
Злий | 2 Грудня 2010, о 10:42 |
Модератор |
До речі, яка версія операційки? Ось тут лежить 3.0: http://www.korguksupport.co.uk/page.cfm?pageID=342&fileID=437 |
Злий | 2 Грудня 2010, о 10:55 |
Модератор |
Cтилі , завантажені з дискeти, повинні попадати в категорію "USER". |
Володимир Кривак | 4 Грудня 2010, о 11:06 |
Користувач |
Дивись допустимо в мене запаковані юзера але мені треба до них додати тільки 1 стиль а решту залишити без змін я даю disk/global, тоді load, one, sty, вибираю стиль який хочу загрузити і воно мене питає допустимо Polka zabava U11 стрілка в праву сторону і U11, я неможу догнати що означає ця комбінація. Якщо можеш то поясни бо в тому перекладі що Я скачав за твоєю зсилкою цього не пише а Я ще з коргом не працював і неможу розгадати його думки. Наперед дуже дякую!!! |
Володимир Кривак | 4 Грудня 2010, о 11:06 |
Користувач |
Я незнаю як подивитися версію операційки. |
Руслан Кузьо | 9 Грудня 2010, о 10:51 |
Користувач |
В мене також є iS50b Версію Операційки можна побачити коли включаєш клавішу. |
Володимир Кривак | 9 Грудня 2010, о 12:27 |
Користувач |
Руслан в мене тільки 28 юзерних стилів але коли закидаю то ві не грає. Ти може маєш якісь гарні польки або вальси? І ще якщо є в тебе книжка для нього на російській то кинь будь-ласка при нагоді відімщу бо неможу раду дати. а твій пише стилі? |
Володимир Кривак | 9 Грудня 2010, о 14:18 |
Користувач |
Напиши будь-ласка свій номер мобільного може в телефонному режимі допоможеш мені якщо тобі не важко. Бо Я вже так парюся аж заслинився і неможу добитися результату Я конвертую стилі з РА-50 за допомогою StyleWorks2000. може тому воно не грає. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти