bodja bear | 5 Грудня 2010, о 12:05 |
---|---|
Користувач |
хто що знає про цей інструмент?ціна -якість,функціональність,де можна пощупати?і взагалі кетрон-що це таке? |
Злий | 5 Грудня 2010, о 16:10 |
Модератор |
>>хто що знає про цей інструмент? www.ketron.it www.ketronusa.com Дуже достойні інструменти. >>ціна -якість,функціональність, Як мерс. Дорого, якісно. З флешками поки не дружить :) >>де можна пощупати? На форумі є кілька власників SD1, у мене є X1. В магазинах нема через непопулярність в народі. >>і взагалі кетрон-що це таке? Італійський виробник, посилання вище. |
Nowa4ok | 5 Грудня 2010, о 16:40 |
Користувач |
Пробував я і SD1 і SD 5.Звук- бомба, ціна- огого, тому для весільного лабуха нонсенс, ну хіба є зелені... Раджу розглянути інші варіанти, якщо зелених немає: з Коргів- ПА 50-80, з Роландів Е50-80, Ямаха S710-910. Нижче того брати не раджу... Вирішуй сам. |
bodja bear | 5 Грудня 2010, о 17:18 |
Користувач |
пане Ростислав а що ви можете розказати про свій х1 що він собою являє в порівнянні з вище згаданими ямахами та коргами і скільки він зарас буде коштувати буду дуже вдячний. |
Злий | 5 Грудня 2010, о 18:55 |
Модератор |
>>Пробував я і SD1 і SD 5.Звук- бомба, ціна- огого, тому для весільного лабуха нонсенс, ну хіба є зелені... Пробував я Audi S4, S6. Комфорт - бомба, ціна- огого, тому для звичайного водія нонсенс, ну хіба є зелені... Звісно, що і Жигуль, і навіть Запорожець є транспортними засобами і теж возять людей, але чомусь всі намагаються пересісти на щось краще... Людина запитала саме про Кетрон, а тут знов - не вимахуйся і бери Роланд/Корг/Ямаху. Вже того наїлись і хочеться чогось свіжішого та кращого...
>>пане Ростислав а що ви можете розказати про свій х1 що він собою являє в порівнянні з вище згаданими ямахами та коргами і скільки він зарас буде коштувати буду дуже вдячний. Давайте зустрінемось - все покажу: подивитесть, послухаєте, спробуєте... |
bodja bear | 5 Грудня 2010, о 19:40 |
Користувач |
зарас немає сенсу бо ще не назбирав умовних одиниць, думаю навесну щось брати, зарас просто збираю інформацію |
Nowa4ok | 5 Грудня 2010, о 19:51 |
Користувач |
Р.Фіцик ти як хочеш щось порадити людині, то порадь Solton 50 і вище, ціна-якість кращого не зустрічав, в принципі його не має. А ще краще Роланд (дорогі моделі), як не як перше місце в світі по якості синтезованого звуку. Я тебе розумію, я колись продавав ПСР- 70 чи щось таке, то казав клієнту, що там АЖ 100 СТИЛІВ. |
Злий | 5 Грудня 2010, о 21:13 |
Модератор |
>>Solton MS в нормальному стані тут не знайти. За кордоном простіше. Згоден.З більш-менш доступного тут і зараз і порадив. Також можна подивитись і на XD9 та Vega - крапельку краще від Х, але гірше SD. Бюджет > $1500-1600.
>>А ще краще Роланд (дорогі моделі), як не як перше місце в світі по якості синтезованого звуку. Все це суб'єктив - можна сперечатись до посиніння....
>>Я тебе розумію, я колись продавав ПСР- 70 чи щось таке, то казав клієнту, що там АЖ 100 СТИЛІВ.
Аби не було незрозумілостей і домислів - поясни текст детально... |
andriy1984 | 14 Травня 2018, о 20:42 |
Користувач |
Хто може поділитись стилями до ketron sd5??? |
jsau31 | 15 Травня 2018, о 11:51 |
Користувач |
Я б також просив хто може подылитися стилями ? Буду дуже вдячний !!!!!!!! Прохання Як загрузити покроково Юзерні стилі на SD 5 (Обмежений в часі щоб вивчати інструкцію )
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти