Роман Метельський | 18 Грудня 2010, о 17:30 |
---|---|
Засновник порталу |
|
hytryy | 13 Лютого 2011, о 14:29 |
Користувач |
Куди надсилати пісню, чи конкурс уже закінчено? |
Olivia Soul | 25 Лютого 2011, о 21:17 |
Користувач |
так скажіть як і куди надсилати пісню!!!! |
Олександр Головко | 1 Березня 2011, о 19:59 |
Користувач |
Люди !!!! Так вже потрібно виставляти свої шедеври. Поспішайте і успіхів. Адміністраціїї вимогливості і творчого підходу. Новим учасникам уваги, а таким як я, побільше гумору. Це тому, що втиснувся під № 13 і дуже радий бо спеціально вичікував. |
Oksana2006g | 17 Серпня 2012, о 17:33 |
Користувач |
не понятно как голосовать? |
Богдан Іванишин | 19 Серпня 2012, о 23:29 |
Адміністратор |
Наводите курсор миші на квадратик "+1" і тиснитие... ))) Один користувач може віддати один голос. Голосувати може користувач,аканунт якого має має більше ніж 30 днів! |
ZZ2000 | 29 Серпня 2012, о 18:08 |
Користувач |
Не знаю чи то рахувати як глюки чи ще яка болячка, але думається мені, що загальна картинка цього разу на конкурсі вимальовується сміхотворно-проста: за місяць-півтора реєструєш 10-15 аккаунтів і при голосуванні підкидаючи щодня голос-другий, тримаєш собі по-тихому відрив у 4-5 голосів "вбивши" при потребі всіх залишком в кінці голосування. ІМХО Ну не можуть (з огляду на попередні конкурси!!) представлені номери такого низького рівня набирати таку кількість балів якщо користувач сам не "зацікавлений" в тому. |
unclehaphap | 29 Серпня 2012, о 18:52 |
Користувач |
Є ще персональні прохання в приваті... |
ХВР | 6 Вересня 2012, о 19:19 |
Користувач |
Як на мене, то у такому форматі, як він зараз, Конкурс уже зовсім глючить: проходить не Конкурс вокалістів, а конкурс липової договірної підтримки. Я погоджуюсь з тим, що написано вище, але хочу додати, що не 10-15, а 50-100 і т.п. Для підтвердження моїх слів - зверніть увагу внизу справа на КОРСТУВАЧІ ОНЛАЙН, та поклацайте на користувачів: скільки там "порожніх" інформацій!!! На мою думку потрібно щось змінювати: або правила, про що говорилось у спецфорумі (як варіант голосування користувачів + голосування журі (найповажніших користувачів сайту і модераторів з адміністраторами)), або поставити умову про можливість голосуння користувачів з акаунтами старше року (півроку). |
ZZ2000 | 6 Вересня 2012, о 21:50 |
Користувач |
Так може все таки доцільна присутність кнопки "-" ? Логіка проста - раз є "+" то повинен бути і "-" , адже якщо пригадати, скрізь на різних "реальних" конкурсах журі виставляє як позитивні так і негативні результати. І в цьому є інтрига і сенс. Користувачу який хоче бути "розумнішим за всіх" (це щодо великої кількості спеціально створених профілів ) втрачається в тому всякий сенс створювати свою "команду підтримки" з аккаунтів так як всеодно люди його присадять певною кількістю "-". Ну а те що рубалово буде тоді жорсткіше і азартніше то це да. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти