Тарас Габа | 18 Січня 2011, о 11:11 |
---|---|
Користувач |
РОСТИК ПРАВИЙ% ! раджу ROLAND XP. для звуків прекрасний і дуже якісний інструмент !!! |
bodja bear | 19 Січня 2011, о 08:20 |
Користувач |
а не простіше продати стару самограйку докласти ще тих 700доларів і купити якусь хорошу сучасну самограйку ????там і звукі норомальні і стилі (крім польки)і функціонально все гуд. |
Yulianovich | 19 Січня 2011, о 15:27 |
Користувач |
Віталій, якщо Вас цікавить звук, то за 700$ можна придбати навіть ДВА (!!!) модулі. (Див. Roland JV, Alesis QSR, Emu Proteus, Korg X5DR і купу інших). І всі самограйки нервово курять на балконі))). На сьогоднішній день виросло ціле покоління, яке навіть недасть собі ради без функції автоакомпонементу. Попросту грати невміють. |
Злий | 19 Січня 2011, о 17:54 |
Модератор |
Варіант з модулями цікавіший та гнучкіший, хоча і геморніший. Скомутувати то все і заставити коректно працювати з самограйкою по міді займе часу. Я би заморочився на один інструмент, але хороший... До речі, який інструмент зараз? |
Yulianovich | 19 Січня 2011, о 18:39 |
Користувач |
Згідний і тут з Ростиславом. А ще є один нюанс - тактильні відчуття від клавіатури. Мене від дотику до дешевих клав пронизує наче струмом і пропадає бажання "цигикати"))). |
Злий | 19 Січня 2011, о 19:00 |
Модератор |
Чекаємо на відповідь автора про його теперішній інструмент - може статись, що у нього достойна клавіатура, хоча шансів мало... З більш-менш доступних приємні клавіатури у доPA-шних Коргів: iX, iS, i. Далі пішло повне барахло - клавіатура без механіки: без осі, пружини, тягарців. Просто одним кінцем мертво прикріплена і все. Ямаха почала то саме ставити набагато раніше :) ... |
bodja bear | 19 Січня 2011, о 20:20 |
Користувач |
=На сьогоднішній день виросло ціле покоління, яке навіть недасть собі ради без функції автоакомпонементу. Попросту грати невміють.= ТУТ НЕПОГОДЖУЮСЬ,ЧУВ ПАРУ МОЛОДИХ ХЛОПЦІВ І ДІВЧАТ ЯКІ ДУЖЕ НЕПОГАНО ГРАЮТЬ , ПРИЧОМУ ТАКЕ ДОСИТЬ СЛАДНІ РЕЧІ А НЕ ТЕ ЩО КОЛИСЬ ГРАЛИ ПОЛЬКА ВАЛЬС І ОПЯТЬ ПОЛЬКА " ДА КОЄЧТО ИЗ ПУГАЧОВОЙ", А ТІ ЩО БЕЗ АКОМПОНЕМЕНТУ НЕМОЖУТЬ ТАК ВОНИ І З АКОМПОНЕМЕНТОМ НЕДУЖЕ:))) ТА І МУЗИКАМИ ЇХ НЕ НАЗВЕШ ,ТАК ЗАРОБІТЧАНИ І ІСКАТЄЛІ МІМОЛЬОТНОЙ СЛАВИ))) А ЧОМУ Я РАДИВ ДОРОГУ САМОГРАЙКУ ТА ТОМУ ЩО ЗРОЗУМІВ ЩО АВТОРУ ДАНОЇ ТЕМИ ПОТРІБЕН І ХОРОШИЙ ЗВУК І АКОМПОНИМЕНТ І ЯК НА МЕНЕ ХОРОША САМОГРАЙКА ЦЕ НАЙМЕНШ ГЕМАРОЇДАЛЬНИЙ ФИХІД З СИТУАЦІЇ ,(ВО ТАК) |
bodja bear | 19 Січня 2011, о 20:27 |
Користувач |
І ЩЕ ПАНЕ ІГОР СКАЖІТЬ БУДЬЛАСКА А ЯК МОЖНА СОБІ ДАТИ РАДУ БЕЗ АВТОАКОМПОНИМЕНТУ КОЛИ ГРАЄШ ВЕСІЛЛЯ КОЛИКТИВОМ З ДВОХ ЛЮДЕЙ І СТАРАЄШСЯ ПОМІНІМУМУ ВИКОРИСТОВУВАТИ ФАНЄРИ?,БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ))) |
vitaliybaran bbb | 20 Січня 2011, о 19:36 |
Користувач |
Вибачайте за відсутність. В мене зараз є Korg Pa 80. Як самограйка він мене повністю влаштовує і в найближчому майбутньому міняти його не збираюсь. |
Злий | 20 Січня 2011, о 19:40 |
Модератор |
Тоді треба щось городити на другий поверх - окрему клавішу або модуль... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти