Злий | 16 Квітня 2011, о 22:15 |
---|---|
Модератор |
Семпли ні, решту так. Але то не є інструмент для техно, денсу, хіп-хопу... |
bodja bear | 16 Квітня 2011, о 22:25 |
Користувач |
Шкода, хочу щось таке щоб і в цих напрямках давало можливість попрацювати. А РА 50 впорається з цими завданнями? Доречі пане Ростислав може коли пересічемся то з мене велике пиво дуже вже ви мені допомагаєте своїми порадами , пана Ігора Гарваса це також стосується ))) |
Злий | 16 Квітня 2011, о 22:29 |
Модератор |
Пиво - після Паски, заодно можна предметно поговорити про девайси...
ПА теж не дуже пасує... |
bodja bear | 16 Квітня 2011, о 22:32 |
Користувач |
а що можете підказати? доречі думаю невеличку зустріч можна булоб організувати |
Олег | 19 Травня 2011, о 15:55 |
Користувач |
...добрий день...пробачте,що рос1йською...а КОРГ ра800?...какого года?...и вообще - что нового в самограйках?... |
Василь | 26 Січня 2012, о 18:14 |
Користувач |
Хоча тема застаріла, все одно поділюсь враженнями від даного інструменту тому, що не так давно придбав його. Перше на що звернув увагу це клавіатура. Дійсно тактильно вона просто супер. Також не можна ігнорувати те, що інструмент дуже оперативний і гнучкий в налаштуванні. Щодо звуку, то він також на рівні. Дивився в сторону РА 50 та GW8, проте зупинився на ньому. Не на секунду не жалію що придбав його, хоча досконало ще не вивчив. Дійсно, як писав один колега по форуму, потрібно не один місяць, щоб інструмент класно зазвучав. |
Роман Кльован | 26 Січня 2012, о 23:58 |
Користувач |
А чи хороший цей інструмент для весіль?..тобто я маю на увазі чи можна його класно прописати стилями весільними?) |
Богдан Іванишин | 27 Січня 2012, о 02:09 |
Адміністратор |
Щей як можна! ))) Колега його так запакував на весілля що ого -го! Просто требе посидіти і щоб руки зі с. ки не росли )))) |
Роман Кльован | 27 Січня 2012, о 11:49 |
Користувач |
А як гадаєте цей інструмент для халтур кращий ніж Roland Va - 5? Наскільки я знаю цей Роланд теж непоганий) |
Василь | 27 Січня 2012, о 14:29 |
Користувач |
Підтримую. Інструмент для весіль просто супер. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти