belyj | 22 Січня 2011, о 19:04 |
---|---|
Користувач |
чи э якісь відгуки про інструмент |
anatoliy тіт | 23 Січня 2011, о 02:18 |
Користувач |
Дуже класний інструм. Користуюсь 5 рокиів. Але потребує багато різних настроєк щоби записати якіну фанеру.Може хто знає як підключити PSR-2000 до ноутбука? Підкажіть буд-ласка |
Bogdan Nestor | 23 Січня 2011, о 12:33 |
Користувач |
Конкритизуйте питання... Річ не погана але я думаю якщо бюджет пзволяє то краще взяти PSR3000, а якщо не шкода грошенят то можна замахнутись на PSR s700/s900 або s710/s910 В PSR 2000 ззаді має бути вихід OUTPUT туди запихаєте 2 джека а з другого боку вхід в компютер на міні джек, абож через вихід до наушників.... те саме... |
Злий | 23 Січня 2011, о 13:29 |
Модератор |
Нічого особливого цей інструмент на даний час собою не являє. Випущений як заміна PSR740. Може бути цікавим лише ціною. До ноута приєднується за допомогою USB-to-MIDI адаптера (Edirol UM/US, Maudio MidiSport/Uno та ін.) |
anatoliy тіт | 4 Лютого 2011, о 00:38 |
Користувач |
Ростислав,дякую за шнформацію! Але мені треба 2000 підключити до ноутбка через HOST порт . Там гнідо 9din, я таких ніде не бачив. Є у когось схема розпайки? А взагалі мені потрібно заганяти в ЯМАХУ 2000 мідяшки та редактувати їх на ноуті. Буду вдячний як що хтось відповість. А інструмент все ж таки класний.Взяти лише хочаб послідовну трилінійну обробку кожного каналу майже всіма наворотами, які тільки існують. |
Злий | 4 Лютого 2011, о 10:36 |
Модератор |
MINI DIN (8 pin) <--> D-SUB (9 pin) |
anatoliy тіт | 5 Лютого 2011, о 23:33 |
Користувач |
Ростиславе спасибі за турботу мабуть тільки ти мені ідопоможеш! Але на малюнку я не все зрозумів.Це перехід 9дин на 8дин.? Що означають букви у дужках? І як же це все запаяти на 4 контакти USB.Розтлумач, або намалюй будь ласка.(на жаль општа в мене зараз не робить) |
Злий | 6 Лютого 2011, о 12:03 |
Модератор |
Cхема, яку я навів - для COM-порта. Якщо у Вас в ноуті є такий, то добре. Якщо ні, то треба шукати схему USB-to-MIDI. Собівартість виготовлення буде від 10 до 30 доларів. Хоча рекомендую купити готовий від відомих виробників (50-60$). Дешеві китайські мають проблеми з передачею sysexів. Можу продати - маю кілька нових Edirol UM1-SX... |
anatoliy тіт | 12 Лютого 2011, о 01:35 |
Користувач |
Привіт Ростилаве! А інструкція та диск з драйверами у комплекті будуть? |
Злий | 12 Лютого 2011, о 12:53 |
Модератор |
Такю будуть. Не буде тільки 2-х звичайних шнурків midi - вони не йдуть в комплекті і вдома не маю... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти