"Ліки від ... | 31 Січня 2011, о 18:19 |
---|---|
Користувач |
Панове хто працював в AKG D5 та в Audix OM5, поділіться враженями... Згідно АЧХ це мікрофони з жорстким правдивим і прозорим звуком. |
Dj_Yura | 31 Січня 2011, о 18:42 |
Користувач |
Не думаю, що Вам цей АКГ сподобається, хоча різне буває. Як на мене то в даній ціновій категорії кращим вибором буде Войс 767 (1300 грн в магазинах), тестуйте..., тим більше він з ОМ5 по звуку дуже схожі |
Yulianovich | 31 Січня 2011, о 20:32 |
Користувач |
Це суб'єктивна річ. В кожного інший голос, інший смак, інша апаратура, кінець-кінців. Треба пробувати, іншого шляху нема. Мікрофони AKG доволі специфічні. Якщо комусь підходять і подобаються, то їх власники вже нехочуть ні на що міняти. Я б сказав що AKG неуніверсальні. Це не Shure Bets58a, чи SM. На мою думку OM-5 і EV N\D767 такой різні. Перший не підфарбовує звук, я б сказав є референсного типу (хоча такого поняття й нема стосовно мкф.))). Елєктровоз - "жирніший", краще по низах, але в міксі програє ОМ-5. Все IMHO. Радив би звернути увагу на EV N\D367. На багатьох ресурсах його позиціонують як "жіночий". Сам нічого не скажу, бо не мав справи з 367-м. Тут жваво обговорювалась "електровозна" тема: http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=60565 |
Ярослав Хрипач | 28 Листопада 2011, о 00:25 |
Користувач |
Маю радіо-мікрофон АКГ 40про флекс, на шура не поміняю вже ніколи, задоволений більш ніж на всі 100 кардіода чірко виражена, порівняно з шуром- щоб АКГ завівся треба добре постаратися, при чому "їсти " його не треба... , коли придбав то сам не повірив звучанню... він відтворює весь мій діапазон голосу чітко і якісніше шура , думаю що д5 ще кращий... я за АКГ- це мій вибір назавжди! |
Senyutovych | 29 Березня 2013, о 15:33 |
Користувач |
Маю Audix OM 5 та OM 7 суттєвої різниці в них не помітив. Обидва дуже прозоро звучать. АКГ пробував лише С5 як на мене також дуже приємний мікрофон. Головне всі ці мікрофони дуже правильно відтворюють голос. Моя співачка співає в Синхайзер 945. Але коли дуже погана акустика в залі я їй ставлю ОМ5 тоді менше заводиться. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти