Роман Метельський | 1 Лютого 2011, о 00:33 |
---|---|
Засновник порталу |
Перший тестовий конкурс закінчився. Було в ньогому багато недоліків і проколів з мого боку. Хочеться щоб наступний був набагато кращим. Тому збираємось з думками і творимо його |
Yulianovich | 1 Лютого 2011, о 05:25 |
Користувач |
Пропоную додати до трьох номінацій, які зараз є, четверту - "Пісенний конкурс". Тобто конкурс пісні. В якому дати можливість проявити себе як і виконавцям, так і авторам музики і сліву, ну і аранжувальникам. Вже цього разу було задемонстровано кілька цікавих робіт. Звісно в цю категорію спів під чужу фонограму вже не попадає. Ну і участь однієї і тієї ж роботи в конкурсі вокалістів і в пісенному конкурсі нелогічна. |
Роман Метельський | 1 Лютого 2011, о 22:09 |
Засновник порталу |
Бачу тема не дуже популярна - мабуть більше не варо конкурсів проводити, принаймі так виглядає. |
Yulianovich | 1 Лютого 2011, о 22:35 |
Користувач |
Судячи з інтесивності створення тем і кількості повідомлень, то відвідування форуму конкретно непопулярне. Хоча кількість корустувачів online круглодобово висока. "Мі нє пісатєлі, мі "качатєлі"(с). ((( |
Василь Жук | 2 Лютого 2011, о 01:05 |
Користувач |
Саме перше дякую Роману, який провів цей конкурс, з думки одних користувачів невдалий....це дуже добре! Єне погана ідея! Але якщо сайт мінусовок , на сам перед потрібно робити конкурс аранжувальників, ті що пишуть ті мінуси!!! В нас ж не є конкурс "здирачів" і які отримали мінуса іншими можливостями? Давайте зробимо конкурс аранжувальників, ну а вже після цього вокалістів!!! |
Постевка Мікс | 2 Лютого 2011, о 02:58 |
Користувач |
Також хочу подякувати пану Роману. Гадаю не слід залишати без уваги ті побажання що були запропоновані на форумі під час конкурсу. |
Олександр Головко | 2 Лютого 2011, о 11:35 |
Користувач |
Колеги, добрий день. На мою думку, головне завдання виконано. Адміністратори провели ТЕСТУВАННЯ своєї роботи, а учасники своїх можливостей. Що до "здирачів" та аранжувальників я так зрозумів, скоро буде вимога включати і того хто винайшов ноти і методику їх запису ????? Так, потрібно вказувати авторів і аранжувальників це в подальщому буде справедливо і законно це захистить авторське право і популяризує майстрів. Тільки дитина, а також кожний бажаючий співати не в змозі утримумати свій оркестр і кіпу партитур адже він простий любитель аматор і його більше цікавить навіть не перемога, а участь за для спілкування. Може когось це роздратує, але це моя особиста думка. |
Yulianovich | 2 Лютого 2011, о 17:52 |
Користувач |
Неодноразово можна почути думку що minus.lviv.ua є сайтом мінусовок. На старій версії була дуже гарна "шапка", де писалось що це музичний портал, створений для обміну досвідом між музикантами і співаками і т.д.. Дуже боляче спостерігати що титанічна робота адміністрації ресурсу звелася до створення чергової "фанєрної кормушки". Принагідно роблю ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ адміністрації відновити на головній попереднє тлумачення. Бо в суперечках на форумі дуже часто вже починає лунати теза що сайт для тих хто користується мінусами. Щодо пропозиції Василя Жука, то вона десь збігається з моєю. Тобто це все і є конкурс пісні. Якщо ж влаштувати конкурс аранжувальників, то це більше вже вузькопрофесійний конкурс. Наперед знаю що почнуть лунати вимоги виставити для зкачування роботи переможців. (Маразм, але реальний). А от пропозицію Василя Головка про обов'язкове вказування авторів тексту і музики я підтримую. Поки ми не почнемо рахуватися з авторами, то будем мати такий "войовничий атеїзм" в питанні дотримувань авторських прав. Неможна користуватись як заманеться чужою інтелектуальною власністю. Треба хоч в якийсь спосіб бути вдячний авторам. Тому наперед хотів би задати зустрічне питання опонентам на такої вимоги: а згідні ви брати участь в конкурсі анонімно? Щодо висновків по першій тестувальній пробі, то роботи зроблені "на коліні" немають шансів на перемогу. І це правильно. Значить життя вимагає все вищий і вищий рівень. |
Олександр Головко | 2 Лютого 2011, о 18:08 |
Користувач |
Ігоре, радий, що і моя думка має жити. Те, що назва потралу така чи інша може і не так важливо. Мені здається, що це одне з місць де кожний учасник має можливість продемонструвати свою роботу, а якщо і не свою то талановитих авторів. Нехай моя пропозиція спрацює за авторство, то це додасть наснаги до нових робіт та впізнанності в масовім полоні НЕТу. Хоча ми маємо великий приоритет в тому, що наш портал УКРАЇНСЬКИЙ це когось дратує,а когось радує. З пов. Олександр Головко - Дніпропетровщина. |
Роман Метельський | 3 Лютого 2011, о 15:48 |
Засновник порталу |
Насправді зробити конкурс аранжувальників в рамках конкурсу абсолютно не складно. Думаю ця пропозиція має право на життя. Скажіть, а як часто ви б хотіли щоб проводився конкурс? Коли хочете наступний? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти