Роман Метельський | 9 Лютого 2011, о 17:23 |
---|---|
Засновник порталу |
Друзі, зараз розглядаємо можливість створення інтренет-радіо на нашому поталі. Робоча назва "Радіо-старт". Завдання - дати можливість "засвітитися" новим виконавцям та презентувати нові пісні. Що ви про це думаєте? Варто таке робити? |
Yulianovich | 9 Лютого 2011, о 18:18 |
Користувач |
Думаю варта. От тільки де взяти цих нових "стартерів"? Судячи по результатам конкурсу, то своєю творчістю ніхто себе особливо не переобтяжує. Та і хто буде відбирати матеріал для ротації? |
Роман Метельський | 9 Лютого 2011, о 18:21 |
Засновник порталу |
Ну, я думаю, стосовно відбору матеріалу для ротацій буду звертатися до поважних авторитетних користувачів порталу, зокрема до вас. Окрім цього, в ротацію автоматично будуть потрапляти авторські речі переможців конкурсів вокалістів. Думаю десь так. |
Злий | 9 Лютого 2011, о 18:30 |
Модератор |
Для ротації треба багато матеріалу. Не зможу вказати у кількісних показниках, скільки саме, але, думаю, зрозуміло. А щоб отримати багато якісного, то треба пересіяти ще більше всякого... |
Роман Метельський | 9 Лютого 2011, о 18:31 |
Засновник порталу |
Ну я щиро розраховую на вашу підтримку |
Роман Метельський | 9 Лютого 2011, о 18:33 |
Засновник порталу |
стосво того, скільки потрібно для ротації музики, рахуємо разом: на годину, десь 15-20 композицій, на добу 360-480... це без повторів... )) |
Злий | 9 Лютого 2011, о 18:35 |
Модератор |
Може варто зробити якісь тематичні передачі? :) |
Роман Метельський | 9 Лютого 2011, о 19:57 |
Засновник порталу |
це можна. справа в тому що портал наш спільний і творимо ми його разом. Тому будуть враховуватись усі корисні пропозиції. |
bodja bear | 10 Лютого 2011, о 18:27 |
Користувач |
Думаю що це дуже хороша ідея, а молоді дарування найдуться )))).Сам знаю пару людей які пишуть,як на мій смак, досить таки непогану музику, а діти її нікуди...От тільки я б в репертуар включив ще світові хіти різних поколінь ,так би мовити як орєнитр, в якому напрямку рухатись щоб творити якісний продукт, конкурентно здатний на ринку мистецств. |
Василь | 12 Лютого 2011, о 13:39 |
Користувач |
Цудова ідея!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти