Володимир | 11 Лютого 2011, о 18:05 |
---|---|
Користувач |
Допоможіть. Не можу оприділитись які клавіші вибрати Ямаха ПСР-1500 чи КОРГ ПА 50. По весіллях використовував Ямаху пср-350. |
romamuz | 11 Лютого 2011, о 19:00 |
Користувач |
Пане Володимире, тут взагалі існує субєктивна думка. В залежності від того який ви полюбляєте звук. Управління також ними дуже відмінне. Мав ці інструменти у користуванні. Мені більше до вподоби Корг, звуки живіші, плотно звучить та й в управлінні зручніший, тільки після ямахи потрібно звикнути. |
Юрій Цьосенко | 11 Лютого 2011, о 20:23 |
Користувач |
Як кажуть "на вкус и цвет..."послухай Yamaha і послухай Korg .Що більше довподоби те й бери. |
yurii03 | 11 Лютого 2011, о 20:49 |
Користувач |
Бери Korg PA800, самограй суперовий.,правда і коштує теж суперово. |
Юрій Цьосенко | 11 Лютого 2011, о 20:56 |
Користувач |
Апарат то суперовий тільки за ті гроші що він коштує можна і PSR 1500 і PA 50 разом купити. |
Злий | 11 Лютого 2011, о 21:11 |
Модератор |
На такі питання нема відповідей в принципі і бути не може. Невже то так важко зрозуміти? Важко вибрати - кидайте монетку чи гадайте якимось іншим чином. За час, поки будете чекати відповіді, купите інструмент і заробите грошей. Не бійтесь купити не той інструмент - все одно купите не той, бо і знань нема, і ідеальних інструментів нема, і грошей нема... Так що не заморочуйтесь самі і не морочте іншим голови, а купляйте що небудь...
На всіх форумах питання "що купити", а музики як не було, так і нема... |
bodja bear | 12 Лютого 2011, о 14:59 |
Користувач |
=На всіх форумах питання "що купити", а музики як не було, так і нема..= Бо ніхто недає чіткої відповіді що ж купити?????6:))))) от хлопці і мучаться |
romamuz | 13 Лютого 2011, о 10:10 |
Користувач |
Пане Ростиславе, з вами згідний, купляй-не купляй, а грати потрібно вміти. А що до чітких порад пане Бодя, як тут розсудити, є ямахісти а є коргісти, і кожен по своєму правий. Я належу до коргістів, тому і буду вихваляти корг а не ямаху чи роланд. |
romamuz | 13 Лютого 2011, о 10:23 |
Користувач |
Пане Володимире, ось вам порада: Коли я вирішив купити нові клавіші то мав 1500у.е. Вибрав в цій ціновій категорії інструменти, поскачував мануали та перечитав їх, щоб знати можливості клавіші, а потім просто послухав їх звучання. Досі жодного разу не шкодував який зробив вибір. Для прикладу: у коргу па500 можна назначити любу збивку на велосіті лівої руки(тобто сильніше натиснеш аккорд-піде збивка, дуже зручно при грі швидких творів), на скільки знаю такої зручності немає у пср1500, і є ще багато відмінностей в сторону корга, для цього читайте мануал. Як показує практика, на форумі в основному дають оцінку інструментам некомпетентні люди. Тому щоб не запутатися читайте інструкціїї до інструментів. З повагою Роман Співак. |
Bogdan Nestor | 7 Березня 2011, о 19:51 |
Користувач |
Roman Spivak >> у коргу па500 можна назначити любу збивку на велосіті лівої руки(тобто сильніше натиснеш аккорд-піде збивка У Pa 50 теж така штука є |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти