romamuz | 7 Березня 2011, о 20:40 |
---|---|
Користувач |
По-перше пане Богдане, я не казав що такої можливості немає у корг па50 чи па2х про. По-друге, я знаю корг па50 дуже добре. І погодьтесь, що ця функція є дуже зручною. |
Bogdan Nestor | 5 Квітня 2011, о 19:22 |
Користувач |
Погоджуюся) Але якшо добре подумати для когось може бути і мінус...Якщо дуже активно грати то воно може і помішати... сильніше нажав і збивка не там де треба....А в ямахи до речі, можна зробити збивку через педаль SUSTAIN, і не тільки збивку.... |
Злий | 5 Квітня 2011, о 19:40 |
Модератор |
>>Але якшо добре подумати для когось може бути і мінус...Якщо дуже активно грати то воно може і помішати... сильніше нажав і збивка не там де треба Ну так само можна сильніше замахнутись і не попасти на потрібну клавішу чи кнопку. Непереконливий аргумент... |
romamuz | 7 Квітня 2011, о 16:59 |
Користувач |
Що-до педалі, то у коргу також можна назначити збивку, або ачелерандо чи рітенуто на педаль. А якщо комусь заважає збивка на велосіті лівої руки, то її просто можна відключити. |
Bogdan Nestor | 8 Квітня 2011, о 19:08 |
Користувач |
Ростиславе, теоретично реально все...Але погодьтеся, що на самих клавішах, натиснути сильніше на акорд більш реально, ніж промахнутися пл кнопці. Але аргумент дійсно не переконливий, вибачаюсь. |
Віктор G. | 11 Квітня 2011, о 00:50 |
Користувач |
KORG i30 пробували? Після нього на РА 50 дивитись не хочу. (Власники РА 50 - без образ, будь ласка, сам на ньому працював довший час). А клавіатура - казка! В KETRONі, на жаль, не така! А, Korg чи Yamana, то, все таки Korg. (Моя думка). |
Bogdan Nestor | 11 Квітня 2011, о 22:44 |
Користувач |
Порівнюючи PA 50 і i30, то тут нема про що говорити...i30 на три голови по звуку краща PA-50, пробував...Клас! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти