Yulianovich | 18 Березня 2011, о 04:50 |
---|---|
Користувач |
Шукаю де записати демо: накласти один-два голоси на мінус з нету, з подальшою обробкою. Можна в софті. Цікавлять варіанти в м.Львові! Хто що може запропонувати, то відписуйте в темі. Умова: вказувати обладнання, софт, та через який мікрофон може проводитись запис. Ну і зрозуміло що надання фрагментів виконаних робіт. (Бажано в WAV-і. Досить одного куплету та приспіву). Варіанти: "приїзджайте, на місці все покажем і т.д." розглядатись не будуть. (До податкової відношення не маю ніякого! ). |
romamuz | 25 Березня 2011, о 16:09 |
Користувач |
Пане Ігор, після ваших вимог, на сайті кількість професійних записувальників різко скоротилася, аж до нуля. Міг би вам запропонувати свої послуги, точніше послуги студії (назва студії ZD_SOUND, керівник Андрій Зданюк) при РБК яким я керую, але ви просите у Львові. До речі, пісня "Чому", яку я виставив на конкурсі записана там, але без мелодайна, на тому наполягла моя дружина. P.S. Ви змінили зачіску, класс, модняво!!! |
Yulianovich | 25 Березня 2011, о 20:39 |
Користувач |
Та ніби й особливих вимог не висуваю. Та і за дякую не хочу. Мав би свій матеріал, то маю до кого звернутись. А так на елементарні демки то якось і не личить відривати людей. Ціна за час запису без різниці, чи для простого демо, чи для власного альбому, чи просто треку. Тому шукаю яку хоум-студію. Мені здається що сюди в тему й ніхто особливо не зазирає (яких 50 переглядів). |
Сергій Габшій | 26 Березня 2011, о 01:46 |
Адміністратор |
Ігорку, давай до нас в Винники, наші роботи ти вже чув, про мікрофон знаєш... |
Yulianovich | 26 Березня 2011, о 02:09 |
Користувач |
ОК! Якось зконтактуємось наступного тижня. |
Bogdan Nestor | 16 Липня 2011, о 13:53 |
Користувач |
А яка приблизна ціна запису вас буде влаштовувати? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти