igora-labuh | 19 Березня 2011, о 08:25 |
---|---|
Користувач |
На мою думку тема про використання мінусовок надто глобальна. Хто хоче грати вживу, той буде грати (головне - бажання). А якщо вже граєм під фанеру, давайте обговоримо як користуватися "розкладним лабухом", щоб не потрапляти в неприємні ситуації. І чим краще замінити ноут, щоб виглядати музикантом а не ді-жеєм. |
Yulianovich | 19 Березня 2011, о 10:37 |
Користувач |
Щоб виглядати музикантом досить мати перед собою яку PSR-ку, співати під фонограму і вдавати що "тіпа граєш". Щоб бути ним, то достатньо вокористовувати музінструменти за своїм призначенням. Ну а чим замінити ноут? Програвачем mp-3, або аудіоконтролером типу Сortex HDC-500. Це справжній професійний пристрій для відтворення аудіо. Що ж до очікуваної репліки про слова пісень, то вивчити яких 70-80 текстів, більшість з яких народні пісні, неважко. Інша справа що позвикали підглядати в текст народної пісні, в якій 4-5 "стовпчиків"... Має бути стидно за такий поганий стан власної пам'яті. Але в час коли таблички множення не всі знають (навіщо коли в мобілці калькулятор), коли пишуть з помилками (написання постів на форумах з малої літери й одним реченням з думкою що це модно і круто. Хоча це звичайні прояви і ознаки неграмотності, неосвіченості, невігластва і тупості), це й виглядає логічно. |
Василь | 19 Березня 2011, о 11:49 |
Користувач |
Заміняємо ноут програвачем,хоча велика морока писати мінусовку в реальному часі.Слова можна написати або надрукувати.Але стою на позиції,що мінус мінусом,а заспівати треба професійно,грамотно і толково! Постійно звучать на форумі репліки,якщо мінус,то,мовляв,всі однакові! Не однакові,панове! На цю тему багато критики.Давайте подумаємо..Хоч тобі мінусовка,хоч тобі вживу-співаєш(для прикладу) як Поплавський (а у нього ще професійна підтанцовка) - кошмар!Вибачте,може,відійшов від теми,під мінусовку треба мати талант заспівати.Перепрошую за відходження від теми! |
Wolodimir Yavorskiy | 19 Березня 2011, о 12:44 |
Користувач |
Я повністю згоден з Ігорем. Якщо вже "граєш" на ноуті то не треба в зубах цигарку тримати, а вруках воду чи пиво... |
Василь | 19 Березня 2011, о 12:52 |
Користувач |
Згоден з п.Ігорем Яворським! Треба працювати нормально, а не мова про пиво чи цигарки! |
Тарас Габа | 19 Березня 2011, о 13:24 |
Користувач |
От де правда !!! Я повністю підтримую ! На мою думку , для публіки відіграє роль також кількість в конторі.Врубаємо фанерку з беками ,гітарними і саксофонними солячками і... Хто то так виграє і на яких інструментах ? Далі починається полеміка збоку гостей, або підсміхування збоку СТАРШИХ МУЗИК. І ніхто у цьому не винен крім самого себе. Звісно ,підлабування під фанеру трохи "замилює очі гостям", але це у випадку ,коли дійсно не псуєш того, що зробили інші люди .На рахунок ноута , то постаратися придумати якийсь невеличкий ящичок,щоб закривати задню панель ноута .Або хоч в сумку "присобачити".Усі розуміють ,але очам не видно !!! |
Василь | 19 Березня 2011, о 13:44 |
Користувач |
Вважаю,що мінусовку з солідними саксофонними чи гітарними соляками не слід використовувати,музикант може і сам зіграти потрібну тему.Бачу,що тема дійсно розмежована.Головне(на мою думку- виконання).Згоден з п. Тарасом Габа-не слід захоплюватися соляками,яких немає,але фанерку звичайно можна використовувати. |
bodja bear | 20 Березня 2011, о 12:42 |
Користувач |
Завжди використовую ноут відкрито, і хто питає відверто визнаю що фанера, нелюблю око замилювання ,адже і так всім ясно що то фанера а від того що ви це приховуєте то ситуація тоді виглядає ще смішнішою і безглуздішою , як на мене. Правда ми з напарником стараємся догравати до кожної фанери свої партії, виходить ніби непогано а коли він бере в руки акордеон то тоді всім стає зрозуміло що хлопці щось можуть)))))))І ще в переривах між піснями ведемо з гостями невеличкий,"своєрідний" діалог за допомогою інструментів |
Тарас Габа | 20 Березня 2011, о 15:56 |
Користувач |
Бодя, мова якраз про ноути !!! Я не сказав нічого зайвого, а прокоментував свою думку !!! Або працюємо вживо,або крутимо пластинки.Можемо робити і те ,і інше, але для чого спочатку АФІШУВАТИ,а пізніше показувати пальцем на комп??? Замилити очі ,не означає підняти руки в гору, а в даному випадку підлабати під фанерку.(зрозуміло якшо не зашкодити музичному твору). |
bodja bear | 20 Березня 2011, о 16:08 |
Користувач |
Вибачте мене пане Тарас але щось незрозумів що ви мені хочете сказати?Якщо вам неважко якось більш доступно сформулюйте свою думку тоді зможу вам щось відповісти. Перепрошую що навантажую))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти