bodja bear | 20 Березня 2011, о 12:48 |
---|---|
Користувач |
Панове підкажіть будьласка ,чи можна в цьому інструменті якось відредагувати звуки. ВЕлике дякую всім хто відгукнеться!!! |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 20 Березня 2011, о 19:04 |
Користувач |
Гарна штучка- минулого року чуть не купив, подумавши ,що напевно тільки для живяка. |
bodja bear | 20 Березня 2011, о 19:54 |
Користувач |
так ,для живяка і куплялось)))) |
bodja bear | 29 Березня 2011, о 22:09 |
Користувач |
А-уу мені хтось допоможе????????????Чи на нашому сайті нема спеців які б дали собі раду з даним девайсом |
Yulianovich | 30 Березня 2011, о 02:57 |
Користувач |
Думаю що дав би раду і не один. Богдан, щоб дати пораду, потрібно вивчити питання. Мені щось і невідомі користувачі цього інструменту. |
bodja bear | 30 Березня 2011, о 03:27 |
Користувач |
А от мені один користувач відомий))))Розумієте інструмент ніби хороший ,звучання достойне, та воно і недивно 200 звуків за 12000 тисяч ,але деякі звуки надто вже сухі ( я б зказав негодяться для гри в стилі "українське весілля") і хотілось би їх трошки підкрути , ну хочаб ефект обробки поміняти, а інструмент повністю "зашитий".....Вичитав в інеті що можна до нього скачати програмку і за її допомогу відредагувати всі параметри, але , чесно кажучи, так нехочеться в усім цім розбиратись тим більше що інструмент немій, думав хтось підкаже швидке і просте рішення проблеми ну да ладно , прийдеться трішки самому попаритись... |
Yulianovich | 30 Березня 2011, о 04:58 |
Користувач |
Богдан, це ж контролер, в першу чергу. Звуки там банально йдуть бонусом. Такий собі "джентельменський набір". Роланд такі фішки і в інших інструментах вимульковував. Наприклад в органі VK-8 запхали стрінги, піанінки, ліди. Докупити до цього кейтарчика який недорогий модуль (хоча б Roland JV-1010 або який інший). А обробка... Взагалі-то по-дорослому обробку беруть зовнішню. В мене в Roland D-10 теж сухенько, а коли через зовнішній проц, то вже з'являється тлущ. Я от слухаю, слухаю і не можу доперти якими стилями користується в PSR-ці Елліс Хол: |
Yulianovich | 30 Березня 2011, о 04:59 |
Користувач |
|
Злий | 30 Березня 2011, о 14:52 |
Модератор |
Звуковая библиотека: 256 основных + 8 специальных (включая SuperNATURAL) Оці 8 і будуть більш-менш нормальними, решту під питанням. Є російський мануал: http://www.rolandmusic.ru/getfile/shop/438/AX-Synth_rus.pdf Пише так: Управление звуками с помощью программы “AX-Synth editor”
З "морди" рулиться тільки один параметр - рівень ревера на патч. :( І ще: Стандартные тембры AX-Synth организованы в 8 групп по 32 “вариации” (звука) в каждой
Выбор тембров “SuperNATURAL” и “SPECIAL” ...........................................................
Выбор тембров “SPECIAL”
|
Злий | 30 Березня 2011, о 14:54 |
Модератор |
Я би краще розглянув варіант з покупкою AX-1 чи АХ-7. Вони взагалі без звуку - суто контролери, але зате не переплачуєш за непотрібні звуки сумнівної якості... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти