Labyhnik | 27 Березня 2011, о 15:15 |
---|---|
Користувач |
Пояснення: беруть сопілку, і записують кожну ноту через микрофон у wav формат!!!!!!! |
Злий | 27 Березня 2011, о 15:18 |
Модератор |
>>Пояснення: беруть сопілку, і записують кожну ноту через микрофон у wav формат!!!!!!! От нарешті - просто, доступно, зрозуміло, детально та вичерпно... |
Володимир Матвійчук | 27 Березня 2011, о 17:10 |
Модератор |
беруть сопілку, і записують кожну ноту через микрофон у wav формат!!!!!!! А чим же твої семпли відрізняються, чим вони краще за інші бібліотеки семплів тієї самої сопілки? |
SPavel | 27 Березня 2011, о 19:00 |
Користувач |
Коля ( лабухнік ), я тебе знаю не один рік, хочеш ображайся на мене ,а хочеш ні справа твоя, але я вирішив де що тобі написати .. Бо вже немає сили це читати....
Що ти граешся в детский сад -- напиши людям те, що від тебе питають чітко і ясно... поясни.. розясни .що ти робиш і як за що будеш брати гроші і як будеш відповідати за погану роботу... Ти що думаєш що тут дурачки зібралися , які нічого не розуміють і не знають , один Коля самий розумний на весь нет.... |
Labyhnik | 28 Березня 2011, о 23:00 |
Користувач |
Паша чого ти лізеш сюда, і не посвоєму профелю,тиж в цьому чистий 0 |
Володимир Матвійчук | 29 Березня 2011, о 01:07 |
Модератор |
Колю, краще закривай тему. Ти зараз заплачеш, впадеш на підлогу і засоваєш ногами від того, що цей невдячний світ тебе не розуміє :)) |
Labyhnik | 29 Березня 2011, о 01:27 |
Користувач |
я ж ціну не вказав!!! бо я хотів робити не загроші !!тема закрыта |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти