Roman_Zyvograj | 30 Березня 2011, о 15:13 |
---|---|
Користувач |
Зголосіться хто і як це робить? Я особисто пробував по різному, зараз користуюсь AKG C-418 "прищепка". |
kozak - ... | 30 Березня 2011, о 21:13 |
Користувач |
що ти маєш на увазі - перезвучити ? |
Yulianovich | 31 Березня 2011, о 00:12 |
Користувач |
Думаю що йдеться про бездротовий варіант. |
Roman_Zyvograj | 31 Березня 2011, о 14:46 |
Користувач |
Йдеться про варіанти підсилення звуку інструменту за допомогою, для прикладу, мікрофона. Хто яким користується (якщо такі є) і які його враження. |
Злий | 31 Березня 2011, о 14:55 |
Модератор |
|
Roman_Zyvograj | 4 Квітня 2011, о 14:14 |
Користувач |
Ростику, дякую за уважність, але на тому форумі всі ці варіанти або задорогі, або ніякі. Випробовував варіанти і з п"єзо, і з мікрофонами МКЄ - це не варто. Тому користуюся зараз АКG. Думав, що ще хтось ще має певні напрацювання у цьому питанні. |
Lutso | 12 Квітня 2011, о 20:29 |
Користувач |
Але ж він для ударних інструментів :) . Озвучуєте одним чи двома? Як він вам взагалі? Чи розглядали даний варіант: Beyerdynamic OPUS 86? Я теж довго морочу собі голову над даним питанням, так толком і не вибрав нічого. |
Lutso | 12 Квітня 2011, о 20:41 |
Користувач |
Дане питання і справді підняте на кількох форумах НО - нема можливості пощупати варіанти котрі пропонують, приходиться купляти кота в мішку. |
Roman_Zyvograj | 13 Квітня 2011, о 11:19 |
Користувач |
Підзвучую двома С418 (один на праву, другий на ліву бо граю двома руками), звичайно, що хотілося б на праву два. Вибрав ці, бо мав можливість їх випробувати. Гайдамаки на праву чіпляють 2 Beyerdynamic OPUS 86 - один зверху, другий знизу - так краще визвучується весь діапазон. Така вже в цього інструмента конструкція - тут звук виходить не з однієї дірки. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти