Роман Метельський | 10 Квітня 2011, о 16:44 |
---|---|
Засновник порталу |
Щось не особливо жваво обговорюється така можливість. Стсовно назви - до обговорення. |
Постевка Мікс | 15 Квітня 2011, о 02:06 |
Користувач |
Ідея справді дуже гарна, але до кінця року ще є трішки часу. Певно того і таке пасивне обговорення. |
Роман Метельський | 15 Квітня 2011, о 09:04 |
Засновник порталу |
Я це розумію, але даю час людям звикнутися з думкою))) |
Василь | 17 Квітня 2011, о 12:49 |
Користувач |
Ідея справді чудова,але які це будуть приблизно терміни?(Звичайно,субота,неділя). |
schumi | 23 Квітня 2011, о 08:39 |
Користувач |
Трохи далековато....... Але думаю, зміг би забезпечити технічну сторону даного заходу. Як звукову , так і світлову..... |
Роман Метельський | 23 Квітня 2011, о 11:12 |
Засновник порталу |
О! Чудово! Тоді спишемось ближче до свята! |
ХВР | 25 Квітня 2011, о 23:31 |
Користувач |
Вітаю Всіх. Окремо вітаю пана Романа. Ваше дітище росте і ровзивається, що дуже приємно і втішно. Стосовно жвавості, то ще дійсно трохи часу багато є, тобто після літа, я думаю, Вам буде що прочитати у цій темі кожного дня.
Кілька моїх думок: 1. Якщо залишати запропоновану Вами назву, то обов’язково необхідну поставити наголос. 2. Щодо назви. Чи не буде перегукуватись і переплутуватись даний гала-концерт з вказаним Вами вище зібранням професійних ведучих весіль? Можливо до слова Запусти додати ще якийсь епітет? 3. Окремо для реєстрації бажаючих відвідати гала-концерт необхідно створити тему.
Щодо зібрання у ресторані і подальших дій. На описаних Вами Запустах-2010 присутні лише дорослі. Які Ваші, пане Романе, думки і можливі дії щодо присутності переможців дитячих категорій? Я думаю, що вони теж повинні бути запрошені. Якщо так, то напевно у супроводі когось з батьків? Це можна враховувати при попередньому підрахунку учасників. Одним словом дайте Ваше бачення такої теми.
Крім цього, хотів би почути думку і інших форумчан щодо такої проблемки. Можливо і для пана Романа будуть якійсь слушні думки.
Усім усього НАЙКРАЩОГО. З Великодніми святами. |
Роман Метельський | 26 Квітня 2011, о 01:18 |
Засновник порталу |
Вітаю! Хочу поділитися своїми міркуваннями. Назва наразі - робоча, в попередньому записі пояснив що таке "запусти", чекаю ваших пропозицій щодо назви. До речі, запусти святкували початково тільки музиканти (може тому що коли тільки й вони працювали на весіллях), а згодом у нас до цього долучилися інші весільні професії. Стосовно поєднання - не зовсім так, "Запусти" традиційно відбуваються в перший понеділок після останнього можливого весілля в році. Фестиваль бачу в неділю, а на понеділок залишаться ті, хто захоче поспілкуватися у неформальній обстанівці. Таким чином і вирішиться питання з юними конкурсантами. Стосовно нашого ресурсі - плани наразі грандіозні, але на перід говорити не хочу))) |
Yulianovich | 26 Квітня 2011, о 12:32 |
Користувач |
По питанні хостелу, то можу посприяти. В мене донька працює старшим адміністратором хостелу на пр.Шевченка (70місць, доба десь 80грн.). Звісно це не реклама. |
Роман Метельський | 29 Квітня 2011, о 19:48 |
Засновник порталу |
На даний момент є попередня згода на висвітлення фіналу конкурсу на кількох провідних телеканалах України. Бачу конкурс починає ставати популярним. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти