Злий | 12 Квітня 2011, о 16:48 |
---|---|
Модератор |
А хіба на курсах юних звукорежисерів не дають ніяких порад стосовно вибору мінімального сетапу для старту? Чесно - мені то все видається дивним і не тримається купи: Ваші бажання, уривки мрій... |
ruslanyamniak | 12 Квітня 2011, о 16:55 |
Користувач |
незрозумів мінімального я маю можливість купити все обладненя професійне. |
Злий | 12 Квітня 2011, о 17:07 |
Модератор |
А,.ну то як нема обмежень, то от короткий опис найнеобхідніших речей: |
romamuz | 12 Квітня 2011, о 17:21 |
Користувач |
Ростиславе, маю мак та працював і в кубейсі і в лоджику, і в купі різних программ, але пересів на пресонус і прийшло до мене блаженство. Вам раджу спробувати це програмне забезпечення, на вінду воно також є. |
romamuz | 12 Квітня 2011, о 17:23 |
Користувач |
Ростиславе, навіщо ви так знущаєтесь над топікстартером. |
Злий | 12 Квітня 2011, о 17:37 |
Модератор |
Романе, дякую за пораду, але на даний час мене влаштовує Cakewalk 3.0 :)) А відносно знущань - правильні відповіді можливі тільки на правильні запитання :) ... |
Yulianovich | 12 Квітня 2011, о 20:40 |
Користувач |
Руслан Ямняк, наявність дорогого обладнання не запорука хорошого результату. Випадково зайшов на сайт однієї української звукозаписуючої студії. Мої очі були на лобі. В прямому розумінні, бо сетат там дійсно висококласний. А от продукт вони шпарять такий, що можна це настругати на посередній хоум студії. Тобто не використовується потенціал і приблизно. Хоча є і професіонали хто робить роботи на звичайних VST для наших зірок. Вони дуже й не піаряться, бо їм це без потреби. |
ruslanyamniak | 12 Квітня 2011, о 21:43 |
Користувач |
Ігор що ви мені придлагаєте купити мікрофон за 50 доларів. і монітори за 150 доларів. |
Yulianovich | 12 Квітня 2011, о 22:19 |
Користувач |
Руслан, а з мого повідомлення напрошується такий висновок? |
Богдан Іванишин | 22 Квітня 2011, о 00:47 |
Адміністратор |
Дорогий друже !!! Наведу один приклад ! Мій колега (Олександр Албул) рзповідав що побувавши на одній московські студії, очі в нього розбіглися від "начиння" - бюджет студії казав коштував прибл. 2 млн доллр І що !??? Звукоінженер його добрий давній колега відповів: " Саша ето усьо для клиєнта! Для внушения!!! Ети все лампочки, реки, и остальноє , полноценную запись делаем при минимальному треку микрофон - преамп - рекординг! ! " Звичайно якщо робити "Серйозний " мастеринг то тут без серйозного "Желізного" прибору не обійтися, і не одного! Як на мене то студія починається з знань звукорежисури, (етапи зведення мастерингу та ін.) І розумітися на музиці( хоть трохи щоб вокал могти почистити) Інструментовці , оркестровці, розумінні теорії музики і тд. А начиння то вже бюджет! При самому недорогому "вкладі" можна добитися ОГО - ГО!!! Моє бачення " начиння" Мікрофон AKG - Solid Tube, Преамп обовязково ламповий , Компресор(за бажанням) монітори KRK RP 4,5,8, суперові! Далі можна Cubase а саме краще це Vorcstation Roland VS - 2480 -Запхне за пазуху ті всі дурні "протулси" і то все Імно(Як каже І Гарвас) Головне "мозги" "творче натхнення" і бажання працювати! Всіх Вам благ Веселих Свят! З повагою Бедзю! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти