Ігор Борик | 15 Квітня 2011, о 22:06 |
---|---|
Користувач |
Є в мене дуже хороші стилі для Ра-50 ( STY ) прописані профі!!! скажіть будь-ласка чи можна їх конвертувати для Роланда GW-7? Може є якась програма ? Дякую!!! |
Roman | 15 Квітня 2011, о 22:40 |
Користувач |
http://depositfiles.com/files/ui4cfum7t http://www.freshsound.org/make-create-music/21530-style-works-professional-programma-dlya-konvertacii-i-sozdaniya-stilej-sintov.html |
Ігор Борик | 15 Квітня 2011, о 23:02 |
Користувач |
Не читаэться в Стиль Воркс, постыйно якась помилка, хоча фрмат той самий!!! |
Roman | 15 Квітня 2011, о 23:23 |
Користувач |
Качни з сайта! Корисна штука |
romamuz | 15 Квітня 2011, о 23:36 |
Користувач |
Скажу як є, не думайте що після конвертації стиль буде так само, або ж краще звучати ніж оригінал, краще навчитися писати стилі самому,( самому стати ПРОФІ!!!), після багатьох пошуків я дійшов такого висновку, бо всеодно ви потратите той самий час на коррекцію конвертованого стилю. Для прикладу, ти вибираєш інтро 1 та ставиш ре-мінор, а звучить мажор, і ще купа таких різних приколів. P.S. Цікаво, які ж то такі профі тобі стилі писали, скинь будь-ласка хоч один, якщо не шкода для корг па50. Сам пишу купу стилів, але для корг па500, якщо цікаво, можу скинути. |
Roman | 15 Квітня 2011, о 23:43 |
Користувач |
Я пробував так, ставив дві самограйки, і по дорожці, по партії переписував стиль, клопітно, але результат того вартий!!!! |
romamuz | 15 Квітня 2011, о 23:46 |
Користувач |
Вручну, чи через MIDI? |
Roman | 16 Квітня 2011, о 00:14 |
Користувач |
Вручну!!!! |
Ігор Борик | 17 Квітня 2011, о 07:52 |
Користувач |
Один лабух дав, вони всі одним файломю. А взагалі треба стилі до Roland GW-7, треба вальс і діско, можев кого є можнк кинути сюди igorko03@ukr.net Наперед дякую!!! |
Ваня Діяконюк | 13 Липня 2011, о 18:40 |
Користувач |
Прошу вибачення, я не так давно на цьому сайті ще не все тут бачив але знайшов болючу мені тему. Допоможіть будь ласка запакувати Roland GW-7 стилями. Мене цікавлять диско 80-х - 90-х років, вальс, полька (звичайна і синкопована). Якщо хтось зможе чимось допомогти буду дуже вдячний. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти