bebko | 17 Квітня 2011, о 17:31 |
---|---|
Користувач |
видае iнформацiю "informated disk* |
romamuz | 17 Квітня 2011, о 20:37 |
Користувач |
Спробуйте флешку відформатувати у FAT32, або просто у FAT. |
Studio | 17 Квітня 2011, о 21:31 |
Користувач |
Купіть нову флешку. Можливо іншої марки. |
schumi | 18 Квітня 2011, о 09:37 |
Користувач |
В принципі як подана проблема, такі й відповіді........ Думаю варто детальніше описувати проблему для одержання допомоги ! Почати з марки флешки, її ємності та виробника (багато музикантів накопичівачі типу Ipod теж називають "флешкою" хоча це кардинально інший прилад, як по структурі так і фізично. НЕ ВСІ ФЛЕШКИ МОЖНА ФОРМАТУВАТИ стандартними утілітами віндовса в FAT стандарті. Для багатьох ( особливо великих розмірів ) є спеціальні ФІРМОВІ УТІЛІТИ.Переформатувавши такі флешки в FAT - ємність флешки стає 0 БАЙТ, хоча віндоза її бачить. Чи читаються інші флешки на даній клавіші ємністю 1-2 Gb? Бувають проблеми флешками деяких брендів, особливо великих розмірів (там трохи інша структура адресування) |
Злий | 18 Квітня 2011, о 10:15 |
Модератор |
Ну і найгірший варіант: починає "сипатись"... |
Юрій Цьосенко | 18 Квітня 2011, о 15:01 |
Користувач |
Форматни ямахою |
Studio | 18 Квітня 2011, о 18:23 |
Користувач |
Була колись у мене флешка. Любий комп її бачив і працював з нею без проблем. А ось ДВД плеєр ОРІОН (не пам,ятаю модель) НЕ БАЧИВ - !!! ХОЧ БЕЗ ПРОБЛЕМ бачив інші флешки такої ж ємності (1Гб). Ось така то справа сучасна електроніка. |
Yulianovich | 22 Квітня 2011, о 20:16 |
Користувач |
О, Роман Shumaсher, Ви мені відкрили очі! Я то думаю чому я флеш накопичувач на 2G "навалив" при форматуванні Ямахою. |
schumi | 23 Квітня 2011, о 08:29 |
Користувач |
п.Ігор, радий,що є раціональні зерна в моїх коментах. Доречі надіюсь ви не викинули флеш накопичувач ? Його можна відновити форматнувши заводською утілітою.В часи моєї роботи в сервіс-центрі особливо флешки з приймачами та флеш-програвачі носили "пачками".Після форматування віндозою з них зникає радіо, чи програвач.Так як віндовсовскі утіліти затирають на таких флешках свого роду BIOS. |
Yulianovich | 23 Квітня 2011, о 10:01 |
Користувач |
Романе, не викинув я того накопичувача, бо скільки не пробували його "реанімувати",, то все чомусь намарно. Ось в мене є запорена ката пам'яті xD на 32mb, то її мені дуже шкода, бо такий малий об'єм тепер рідкість. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти