Роман Метельський | 18 Квітня 2011, о 20:16 |
---|---|
Засновник порталу |
Так, є глюк, певновиник після переїзду на новий сервер. Розбираємось. Дякую за підказку. |
Vitaliy гурт ... | 18 Квітня 2011, о 20:18 |
Користувач |
Будь ласка! |
Роман Метельський | 18 Квітня 2011, о 21:07 |
Засновник порталу |
Видалити можна, але простіше таким користувачам обнулити реитнг ))) |
Vitaliy гурт ... | 18 Квітня 2011, о 21:23 |
Користувач |
Спочатку потрібно навести порядок з нарахуванням рейтингів, а потім можна хоч всім його обнулювати )))) |
romamuz | 18 Квітня 2011, о 22:35 |
Користувач |
Пане Романе, чомусь я таки впевнений що згодом у вашій мудрій голові знову народиться чудова ідея( як приклад- сайт, конкурс вокалістів, і.т.п.) і стосуватися вона буде саме рейтингу, тому велике прохання впорядкувати цей момент. І як може бути що користувач залив тільки один мінус,а має величезний рейтинг, при чому аватарку не постарався вліпити, я вже мовчу про повідомлення на форумі, і т.п.(я маю на увазі що підрахунок рейтингу не досконалий). |
Роман Метельський | 18 Квітня 2011, о 23:34 |
Засновник порталу |
Погоджуюсь - питання рейтингів наразі недосконале.... як його рахувати - наразі не знаю... працюємо над цим... однозначного варіанту наразі нема... пропонуйте щось... бо голова пухне |
Vitaliy гурт ... | 18 Квітня 2011, о 23:50 |
Користувач |
Треба прив"язати рейтинг не до кількості скачувань, а до оцінки мінусовки, так, як там є від 1-5. Оцінили мінусовку на "2" - +2 бали до рейтингу, на "5" - +5! Боло би не зле поставити і "-" в оцінюванні за таким самим принципом, не сподобалася комусь мінусовка поставив наприклад "-3" відповідно 3 бали з рейтингу зняло.Так само можна і на форумі поставити оцінювання повідомлення : корисна інформація, ставимо "5", флудить, чи пише якусь дурню - ставимо "-5". Здається тоді все мало би бути досконало! |
Yulianovich | 19 Квітня 2011, о 00:36 |
Користувач |
Віталік зачепив тему форуму. Там взагалі багато загальноприйнятих речей потрібно ввести: можливість цитування, відкриття посилань у новому вікні, можливість прикріплення зображень-фото, можливість прикріплення роликів з YouTube, кнопку зв'язку з модераторами. |
Роман Метельський | 19 Квітня 2011, о 08:01 |
Засновник порталу |
100 відсотків погоджуюсь з Вами, пане Ігор! Роботи непочатий край. Але чогось так є - чим бвльше ніби зроблено - тим більше залишається незробленим. Часом вже не знаєш за шо хапатися. Але робимо потроху - дасть Бог і це зробимо. |
Yulianovich | 19 Квітня 2011, о 09:02 |
Користувач |
п.Романе, нічим не зможу допогти при всьому своєму величезному бажанні. Я в IT ні бум-бум. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти