SPavel | 14 Травня 2011, о 17:37 |
---|---|
Користувач |
Доброго всім дням.
Рідні звуки необхідних інструментів повністю добре не налаштовані.. в KORG, їх налаштування займає досить багато часу і заберає досить багато зусиль.. Тому пропоную альтернативу по обміну звуками, буду всім вдячний за інформацію ..
На обмін маю теж досить цікаве. Пропоную теж досить цікаві звуки (відомих акордионів , саксофонів, цимбалів,сопілок скрипок та інших інструментів).. Отож пропоную обмін інформацією.. |
SPavel | 14 Травня 2011, о 17:39 |
Користувач |
Не вказав ,що Звуки з ра 500 підходять до ра 50 (вже пробували )
|
romamuz | 17 Травня 2011, о 17:14 |
Користувач |
Ну ще стилями обмінюватись то можна, а от звуками та перфомансами то навряд чи. Бо: 1. У кожного своє уявлення про звучання того чи іншого інструменту. 2. Я б не сказав що у коргу готові пресети погані, їх потрібно лише трошки підкрутити, і це не займає багато часу. Хоча якщо тобі сильно треба перепідкручувати мої і чужі звуки та перфоманси, бо полюбому любий звук ти будеш підганяти по своєму, то я тобі у п"ятницю скину декілька. А поки-що тримай декілька стилів з налаштуваннями. Робив їх сам. Подивись на пошту. |
Назар Рибак | 17 Травня 2011, о 18:14 |
Модератор |
Я б з радістю щось нове послухав на PA50, але немаю в компутері флопіка, тай взагалі незнаю де його знайти, тому і неможу нічого нового добавити! |
SPavel | 17 Травня 2011, о 23:05 |
Користувач |
Всім привіт.
Там не все так просто як здаться в налаштуванні самого звука(не еквалайзера), а більш більш детально.. нажміть звук ( Sound) і спробуйте хоча б налаштувати трубочку(trumpet) для халтурних варіантів.... на100%.... Мені цікаво, тай думаю що не тільки мені а й багатьом .. -------які налаштування виставляєте на перфомансах ?(для халтур) -------які паруєте інструменти?не один ,щоб звучав а два , три інструмента .....(для правої руки їх аж три,щоб звучало цікаво й гарно) .. ------як розводите (або чи взагалі це не робите ) панораму по інструментах... для гарного звучання 2-3 х.. те ж саме запитання по стилю....
Стилі - теж мають ту ж проблемку що і перфоманси ( якщо нема звуків і відповідних налаштувань звучати стиль вам не буде,,, хоча можна методом тика догадуватись який інструмент міг би там бути чи так грати, але налаштування по звучанню стиля та інші . треба підганяти....------- сказав уже тепер з своєї малої практики по налаштуванню.
тай ще дуже багато.... Цікаво все.... , розумні практичні поради по коргу ...
В неті мало інформації по коргам ра 500 , тай думаю що не тільки по них ...
|
SPavel | 17 Травня 2011, о 23:17 |
Користувач |
Назар привіт -флопік я думаю , це не проблема.... а тим більше в наш час .. якщо у тебе ноутбук ,то да, але вихід завжди є (у мене була 540 ямаха- знаю теж що таке флопік. і як треба помудохатись з діскетками). скидай інформацію на флешку, а зі стаціонарних компютерів перекинеш. сам так робив і не раз... |
romamuz | 17 Травня 2011, о 23:49 |
Користувач |
Конкретно кажучи по коргу, то дуже гнучка клавіша, і чим більше моливостей, тим більше мороки. Усе дуже просто, читаєш мануал та крутиш, ну і звичайно слухаєш. Розказувати на словах як накрутити звук "Sound" з усіма осиціляторами та різними величинами ото дійсно складно, саме простіше показати, і скоро настане час, коли я на ютубі викладу такий відеоматеріал. Приблизно 1-2 міс. Що до порад по стс та перфомансах, то наприклад можу зробити щоб тромбон та труба звучали в сексту. (усе є у мануалі+експеременти) Щодо поєднання звуків, то беріть до уваги кращі зразки світової музики. Те що фортепіано в октаву+стрінги+дзвоники звучать кльово, то це знають усі. Те що кларнет+сопілка класс. Тромбон+труба. Все залежить від того що ви конкретно хочете грати. Що до панорами- просто згадайте як стоять музики, коли грають- відповідно і панорамте. Панорама в основному розгружає середину та додає об"єм, тому старайтеся завжди її використовувати. Що до стилів, то так. Якщо у стилі використовується створений інструмент а не стандартний, то на іншому коргу він вже не буде так звучати, це ж зрозуміло. Просто потрібно до того стилю додатково загружати в юзери ті і нструменті, які використовуються у ньому. |
Назар Рибак | 17 Травня 2011, о 23:51 |
Модератор |
Справа в тому, що флопік в мене є робочий і шлейф до нього також, тільки нема куди його підключити до мого стаціонарного компутера!
А може є якась прога, що можна собі шось таке комбінувати зі звуками, а потім у клавішу собі поскладати? |
romamuz | 17 Травня 2011, о 23:57 |
Користувач |
Як то, нема куди підключити, мусє бути. |
SPavel | 18 Травня 2011, о 00:37 |
Користувач |
Роман подивіться будь -ласка в почту .. закинув вам сопілочки , попробуйте скажіть є різниця в звуках рідних... чи нема? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти