apelja | 16 Травня 2011, о 02:30 |
---|---|
Користувач |
У мене є мп3, це повільна пісня і виконує жіночий голос I Божевільне життя, мов несправджений сон, У душі почуттів знов зайнявся вогонь, Ніжним подихом мрій доторкнулась весна до нас з тобою і зникла в далині Залишивши лиш дні, де були ми одні на цілім світі Та минула весна, повернеться лиш в снах, Заблукала вона в незбагненних світах, Я її відпущу і нема вороття Миють сльози дощу божевільне життя II Божевільне життя, день за днем все мина, Серця твого биття мов далека луна. Тихий шепіт вітрів, чисті краплі роси і цвіт весни І ранок ніжний і ясний Повернуть нам ті дні, де були ми одні, одні на світі. Та минула весна, повернеться лиш в снах, Заблукала вона в незбагненних світах, Я її відпущу і нема вороття, Миють сльози дощу божевільне життя. Мов сполоханий птах у холодних руках Завмирає душа і навкруги все не так Але вітер весни повернеться, а з ним Почуття прилетять - божевільне життя.
Знов іду я туди, де не буде журби, Де тепло весняне, і ми удвох назавжди. Я повірила в сни, я повірила знов, Що з вітрами весни повернулась любов Забуваю про все лиш сердець двох биття, Я закохана в це божевільне життя. |
Vasku-71 | 22 Травня 2011, о 22:05 |
Користувач |
Спробуйте скористатись послугою TrackID яка дозволяє отримати назву пісні, імя виконавця та назву альбома, якщо така інформація доступна. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти