2DDmusic | 30 Серпня 2011, о 08:44 |
---|---|
Користувач |
На студії RDS пишуть в Protools TDM, спробуйте! |
Володимир Матвійчук | 1 Листопада 2011, о 02:32 |
Модератор |
Богдан Нестор, чи можна почути Ваші демо-записи творів, які збираєтесь писати в стилі джаз, блюз і рок н ролл, щоб я спробував допомогти Вам зі студією? |
Ярослав | 28 Листопада 2011, о 06:39 |
Користувач |
Любі друзі! Про що це ви тут балакаєте? Що це за постановка питання -"буду писатися в стилі джаз, блюз і рок н ролл"? З ким писатися? На чому грати? Соло на волосянці? Сьгодні граю я сам, бля, - без ансамбля? Чи все ж є той самий "ансамбля" зі своїм "Стенвеєм", "Людвігом", "Джазбасом", "Гібсоном", "Сельмером"?..
..."а про студії які використовують тіко VSTi, я навіть сунутись не хочу". А ти думаєш, що тебе вже схопили ті самі студії?.. А ти хоч когось знаєш з львівських аранжувальників? Ти думаєш, що RDS на чолі з В. Мухаром & Co - це здійснення усіх заповітних мрій? Коротше... Забагато запитань... У тебе, шановний Богдан Нестор, не знайдеться переконливої відповіді і на одне з них. |
mzion | 29 Вересня 2012, о 18:31 |
Користувач |
Добрий день. Не підскажите, чи є у Львові курси звукорижессури?
|
Bogdan Nestor | 3 Жовтня 2012, о 21:16 |
Користувач |
. |
Степан | 4 Жовтня 2012, о 16:40 |
Користувач |
Привіт Богдан! Мені дуже зрозумілі твої прагнення, колись сам організував студію звукозапису яка і тепер існує. У кожного свої бачення та уподобання, але скажу тобі, що не тут ти її рекламуєш. Бачив твої фото і досить непогано тай потрібно тобі людей які привикли платити за якість (в кожного уявлення про якість різна)...Хочеться побажати вперш за все це творчої наснаги та умілих рук, а далі сам побачиш. Роби свою справу і не звертай увагу на критику. |
Bogdan Nestor | 5 Жовтня 2012, о 00:50 |
Користувач |
. |
Yulianovich | 19 Жовтня 2012, о 07:24 |
Користувач |
http://www.youtube.com/watch?v=ekGptmU8g5Q&feature=channel&list=UL |
olko123 | 18 Березня 2021, о 10:55 |
Користувач |
Доброго дня Запрошуємо вас в свою студію звукозапису яка знаходиться в місті Лева Відвідайте нашу сторінку в фейзбук: https://www.facebook.com/evolrecs Ми займаємося:
Ми працюємо з 2016 року за нашими плечами не одна пророблена рбота. Так що заходьте та слухайте портфоліо наших робіт |
olko123 | 10 Квітня 2021, о 23:04 |
Користувач |
Також можете відвідати наш сайт |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти