Yulianovich | 28 Листопада 2011, о 13:19 |
---|---|
Користувач |
Маєш намір придбати РЕК? |
Володимир Куцик | 28 Листопада 2011, о 13:31 |
Користувач |
Та от подумую купити. Але в пятницю знайомий має привезти з Італії В?С (600 Вт). Тому поки що чекаю |
Yulianovich | 28 Листопада 2011, о 13:37 |
Користувач |
То як хочеш використати B&C? |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 14:20 |
Користувач |
Рек то є дуже добра акустика, яка комплектується динаміками RCF. |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 14:27 |
Користувач |
Знаю одну контору яка робить самопальні корпуси під МАГовські динаміки. Вони зовсім клепають по своєму. Топи в них глибші та набагато ширші, теж саме й з субами, З заводськими 534 та субами 860 й близько не рівняються по звуку |
Володимир Куцик | 28 Листопада 2011, о 15:58 |
Користувач |
Пане Сергію получається, що на заводі сидять такі інженери, що не догадаються збільшити пачку під динаміки. А Ваші знайомі допетрали та щей фільтр переробили під нову пачку.. Чи я щось не правильно зрозумів |
Володимир Куцик | 28 Листопада 2011, о 16:00 |
Користувач |
В?С мають приїхати топи. марку ще не сказав. Має сьогодні уточнити. Лишиться в такому випадку купити лише суби до 1кВт та продати свої ДЖБЛ 115 та 130 і драйвера П-Аудіо (разом з пачками) |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 16:14 |
Користувач |
Я про завод нічого не згадував. Я казав про контору, тобто таке собі підвальне, (нелегальне) конструювання САМОПАЛИ одним словом. Фільтра в суби не ставлять...)) Там все підстроюється ящиком (акустичним кабінетом) А там нічого не підстроюють, просто клепають розміри які в голову приходять |
Володимир Куцик | 28 Листопада 2011, о 17:10 |
Користувач |
Зараз цей пост прочитає Ігор Гарвас і думаю не погодиться з Вами як і я відносно фільтрів. Будь який суб обовязково має або пасивний або активний фільтр. Ви ж не зможете лише кабінетом зрізати частоти наприклад вище 250 Гц. Не знаю людей які дають сигнал на саб в 1 кГц. Плюс Ви написали що ті самопальні пачки з магами грають краще заводських в чому я сумніваюсь З заводськими 534 та субами 860 й близько не рівняються по звуку Чи Ви можливо мали на увазі що самопал грає гірше. |
Yulianovich | 28 Листопада 2011, о 17:36 |
Користувач |
Володимир, так B&C компоненти виробляють: http://www.bcspeakers.com/page.php?id=13 Чи я щось пропустив? P.S. Ігор Гарвас прочитав і нічого не зрозумів, що де і як "клєпають". Так що коменту не буде. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти