Володимир Куцик | 23 Травня 2011, о 09:25 |
---|---|
Користувач |
От недавно прочитав одну гілку На Шоу мастер де йшли обговорення про дуже ефективний не габаритний рупорний саб розроблений(перероблений) ТДА-Аудіо. http://forum.show-master.ru/topic7384s20.html тут розказується про Tapped Horn 12-18 щО СКАЖУТЬ ФОРУМЧАНИ НА ЦЕЙ ДЕВАЙС бо я не знаю чи робити цей кабінет чи ні |
Yulianovich | 23 Травня 2011, о 15:01 |
Користувач |
Апробований вже багатьма і негативних відгуків немає. Сам хочу пару мініків на B&C. Отаких: http://www.vegalab.ru/forum/showthread.php/28232-Tapped-Horn-12-mini |
Володимир Куцик | 23 Травня 2011, о 21:25 |
Користувач |
ня чи може підійти в цей саб динамік МАГ M1545 |
Yulianovich | 23 Травня 2011, о 22:33 |
Користувач |
Там в темі не тільки про 12" динаміки, а і про 15" та 18" згадується. Про "MAG"-и теж. |
Володимир Куцик | 24 Травня 2011, о 17:40 |
Користувач |
кому потрібне креслення то я вишлю |
Олег Панчишин | 6 Жовтня 2011, о 18:59 |
Користувач |
http://www.freespeakerplans.com/plans.html Може комусь буде цікаво |
bodja bear | 6 Жовтня 2011, о 21:41 |
Користувач |
мені будьласка креслення , буду дуже вдячний bodjalab@mail.ru |
Володимир Куцик | 20 Лютого 2012, о 14:46 |
Користувач |
Замість Тайпед Хорна зробив Кубо 15 бо він менше вибагливий під динамік. Порівнював з магом MAG MD545B (з однієї пачки витягнув динамік і поставив в КУБО 15). Спочатку поставив динамік магнітом всередину і був повністю розчарований звучанням колонки - явно програвала відкритому ФІ. Коли поставив магнітом назовні - все перейшло з ніг на голову (рупор зазвучав зібрано, чітко і мав дуже добрий фундамент знизу-пробивний бас). Але і таке звучання мене ще не влаштовувало. Побавився з з процесором акустичним з настройками (я ж забув що динамік грає в рупор і тому має відставання від топіка). Коли поставив затримку то справді був вражений що і динамік МАГ почав грати мясисто знизу а не ватяно як в ФІ. Пробував на різних тестових матеріалах. Висновок один - преміг КУБО. До речі чекаю пару B&C 15ps76 щоб поставити в колонку. В планах є порівняння з різними низами провести тест своєї колонки. Маю знайомих музикантів які дуже закохані в ДЖБЛ от і хочу їм трохи відкрити очі на інші марки динаміків та інші варіанти кабінетів. В середу мають прийти динаміки от і думаю потестувати до кінця тижня. |
Yulianovich | 20 Лютого 2012, о 15:18 |
Користувач |
Володимире, респект за пророблені експерименти! В мене теж головний біль - саби. Є 4ф.і. 15" х 600W , але їх нам мало... |
Володимир Куцик | 20 Лютого 2012, о 15:40 |
Користувач |
Ігоре спочатку як тільки включив то думав бігти по сірник щоб спалити коробку, але після того як проробив описані дії то був просто вражений як динамік звучить в іншому кабінеті. Але він не особливо підходить для такої справи (маю на увазі МАГ) і давно вже собі замовив В*С. оскільки тих динаміків на заводі вже не випускають партіями а під замовлення то прийшлось трішки почекати. от маю почекати до середи . Параметри динаміка підходять під цей гібридний рупор. Не буду говорити про топи але саби самому можна зробити нормальні. І справді робота не пропала даремно. Справді приємно вражений |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти