Назар Рибак | 3 Червня 2011, о 19:43 |
---|---|
Модератор |
Що ви співаєте на весіллі, наприклад коли вас просять, від рідного брата молодого для молодого (молодої), від рідної сестри для молодого (молодої), від мами для молодого (молодої), від тата для молодого (молодої і т.д.? |
Василь | 3 Червня 2011, о 20:59 |
Користувач |
Вітання п.Назару!Тема цікава!Від мами для молодого підійде пісня "Сину,ангел мій".А які іші речі ,хто грає для кого-поділіться. |
Roman | 3 Червня 2011, о 22:00 |
Користувач |
Від сестри нареченої - "Сестричко, моя сестричко" муз. і сл. Марії Мазур (виконує Бученко Тетяна) , там такі слова що сестри плачуть !!! |
Назар Рибак | 3 Червня 2011, о 22:08 |
Модератор |
Так, суперова пісня, а от від брата для сестри, чи від брата до брата, тут по-важче буде!? |
Богдан Іванишин | 3 Червня 2011, о 22:33 |
Адміністратор |
Ми як правило в таких випадках переконуємо людей - навіщо привязувати контекст слів пісні до сестри, брата, свата, тестя і тд,! Краще замовте якусь пісню яку ця людина (брат,сват,іт д) любить і вона їй подобається! Як правило питання відпадає відразу, але всеж таки слід вишукувати якісь такі пісні, щоб можна було все ж таки приурочити! Від тата для молодої підійде "пісня батька для доні" |
Yulianovich | 3 Червня 2011, о 22:51 |
Користувач |
Підтримую думку попереднього оратора. Стараємось переконати що музиканти краще знають яку пісню подарувати. |
Назар Рибак | 3 Червня 2011, о 22:56 |
Модератор |
Ми також так робимо, тому що незнаємо конкретної пісні, але хотіло б ся мати таку пісню для таких прохань! |
Василь | 3 Червня 2011, о 23:07 |
Користувач |
Воно то так,але пропоную гарну пісню "Свекруха" Неборячок Євгенія.Ось уже і три речі "нашкрабали..." |
Yulianovich | 4 Червня 2011, о 00:43 |
Користувач |
Назар, вважаю що краще виконати пісню яка звучить у твому виконанні, ніж гонорово об'явити, а потім щось "мучити", те що хочуть гості "в тему". |
Василь | 4 Червня 2011, о 01:18 |
Користувач |
п.Ігоре Гарвас!Може,я Вас не зрозумів чи Ви мене...У моєму колективі пісню"Свекруха" обов"язково виконає співачка,а не я.Думаю,що Назар не працює один.Я ж ніколи не співаю пісень типу"Полюби меня такой..."Вважаю,що Назар має кому "віддати" пісню, а не"мучити.." |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти