Ігор Борик | 19 Червня 2011, о 18:44 |
---|---|
Користувач |
Побачив на відео пісню, але не можу її знайти в неті, може хто знає, або має mp3 напишіть будь ласка!!! Відео можна переглянути тут http://www.youtube.com/watch?v=KcgXot1Ca8M&feature=related |
Володимир Куцик | 20 Червня 2011, о 19:55 |
Користувач |
Не знаю що за пісня. Але грають мої колєги гурт СТАРИЙ ПАРК з Городка. Можливо то є їх власна пісня бо гітарист Юра часто пише власні. |
Ігор Борик | 20 Червня 2011, о 22:10 |
Користувач |
То, що грає Старий Парк тоя прекрасно знаю, може бути що пісня Юркова треба попитати !!! А ти Володя мій земляк трошки, маєш мене памятати. |
Володимир Куцик | 22 Червня 2011, о 22:23 |
Користувач |
Ігор а ну нагадай трохи про себе бо по аватарці не можу впізнати |
Ігор Борик | 23 Червня 2011, о 21:17 |
Користувач |
Володя я з села Конюшки Королівські, бачились ми давно, може і не пам'ятаєш. Старий Парк знаю добре, Сєрий мій шваго, а на рахунок пісні мене цікавить може хто чув , або має мп3, Юру не хочу тривожити, може і його пісня !!! |
Юрій Блажко | 14 Листопада 2011, о 22:05 |
Користувач |
Привіт Ігор і Володя! Чого просто до мене не подзвоните? З радістю поділюся піснею. Короче, музика не моя і текст не мій, то в оригіналі співає польська кантора "Биг циц", оригінальна назва " Руди сє жені", я просто зробив переклад на українську мову, можна підставляти любе імя молодого - і йде на ура! Люди вже в нас на халтурах її почали заказувати, так що якшо хочете текст - дзвоніть, я викладу, без проблем! |
Wolodimir Yavorskiy | 21 Листопада 2011, о 14:14 |
Користувач |
На який номер тобі дзвонить? Юра ти виклади на сайт мінус і текс, якє плюс теж. |
Yulianovich | 21 Листопада 2011, о 14:58 |
Користувач |
Сподобався варіант виконання. Респект. І по цьому відео видно що гуляють і танцюють під живе виконааня краще ніж під спів під фонограми. |
Юрій Блажко | 21 Листопада 2011, о 22:40 |
Користувач |
Зараз порию, десь мав. |
Юрій Блажко | 21 Листопада 2011, о 22:48 |
Користувач |
Хлопці, мінуса не маю, бо ми в Городку, і в принципі не тільки в Городку, а й в районі лишились ше одна з тих кантор, які грають наживо (2 клавіші, ритм - машина, гітара, сопілка), з одної клави тягнеб бас по міді з машиною, друга на соло і все решту, плюс гітара, сопілка, тай так по троху даєм собі раду. Плюс маю тої пісні, бо качнув з нету мінусовку цієї польської кантори, наклав кілька своїх голосів. так що плюс викладу, а мінус порийте в неті, там є, назва речі і кантори в моєму попередньому повідомленні. З ким я не знайомий - мій тел.0636156900, мило yurablazhko@i.ua , пишіть, дзвоніть, лишайте мило - з радістю поділюся. Юра Блажко. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти