nagrash | 21 Червня 2011, о 00:34 |
---|---|
Користувач |
Чи використовуєте ви візитівки , як засіб самореклами ! |
Богдан Іванишин | 21 Червня 2011, о 05:06 |
Адміністратор |
Не використовуємо, бо працюємо на одному місті. Але люди вже так "задовбали", (дайте візитку,дайте візитку) що напевно будемо робити. А взагалі річ потрібна - крім контактів надає ще й солідності і престижу. |
Фісунов Андрій ... | 21 Червня 2011, о 10:39 |
Користувач |
за 15 років.минулого тижня вперше зробили візитки-1000 штук-180 гривень.,теж вісі постійно,дай і дай! |
nagrash | 21 Червня 2011, о 15:00 |
Користувач |
Так візитка річ потрібна .але на власному досвіді переконались , що візитки 100 % діють прямо на халтурах ,коли клієнту подобається робота і він хоче на майбутнє нас замовити . Коли це просто впихаєш чужому в руки - діє дуже рідко , хіба вже нікого не можуть знайти на певну дату , тоді вже телефонують. |
romamuz | 21 Червня 2011, о 17:11 |
Користувач |
Як казав Генрі Форд: Якби я мав 5 доларів, то 3 з них я потратив би на рекламу. Тому візитівки річ просто необхідна. |
Yulianovich | 21 Червня 2011, о 19:31 |
Користувач |
Використовуємо. Не дуже допомагають. Більше хочуть демо на DVD. Хоча воно ще менше помогає. При ситуації коли на одне весілля припадає кілька команд, навіть і не знаю що найдієвіше. |
Wolodimir Yavorskiy | 24 Червня 2011, о 11:54 |
Користувач |
Привіт усім. В мене в основному всі закази ідуть через візитку. Тому часто виїзджаю далеко за межі області. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти