pete fedyshyn | 4 Березня 2012, о 16:08 |
---|---|
Користувач |
Зробити правильний "вийняток" то саме головне |
Yulianovich | 4 Березня 2012, о 19:23 |
Користувач |
Сергій, і як Вам "Casio"? |
sergejkushnir | 5 Березня 2012, о 22:19 |
Користувач |
До чого тут касіо? Я не про касіо |
Yulianovich | 5 Березня 2012, о 22:41 |
Користувач |
Та до того що неважливо на якому інструменті грати віртуозу. Та і тема має назву "Відео-демонстрації клавіш". |
sergejkushnir | 7 Березня 2012, о 21:07 |
Користувач |
А я що не відео демонструю? Чи ви може щось попутали. |
romamuz | 7 Березня 2012, о 23:52 |
Користувач |
А на "Стенвеї", та навіть на "Україні" він би краще прозвучав. |
Yulianovich | 8 Березня 2012, о 14:21 |
Користувач |
Роман, я тут про те, що талант і на Касії звучить. А якщо немічність, то і Roland RD, чи Nord Stage не допоможе. Але кому то в голові, коли шукають "звучки"... Та і вчився Dorian Manea грати не на PSS, а на нормальному інструменті. Не про це мова... http://www.youtube.com/watch?v=E80O3jWP1U4 |
sergejkushnir | 10 Березня 2012, о 01:33 |
Користувач |
Ага! То ми вже в темі про відео демонстацію клавішних будемо демонструвати талантів. Для чого це? Я вам про одно, а ви мені про друге! Я продемонстрував у тому відео якість звучання одного інструменту відносно другого який стоїть на тій же стійці. І не важливо хто на них грає І демонстрація проходить по черзі то на одному то на другому інструменті. Щоб зрозуміти який чого вартий. А ви мені втираєте про якихось віртуозів на касіо і піаніно? Для чого?
|
Yulianovich | 10 Березня 2012, о 02:58 |
Користувач |
Для того, щоб Ви Сергійку зрозуміли що більше залежить від музиканта, ніж від інструменту. Інструмент це засіб. Навіть САМОграй і то німий, без прокладки. Прагнення музиканта мати кращий інструмент, це позитив, якщо це не самоціль. P.S. Вчора колєга похвалився новим підписним басом Lakland зі знімачами і електронікою Бартоліні. Я за нього радий, бо знаю що йому не стидно по грі мати інструмент ціною 5 кілобаксів. |
vovan7bud | 5 Квітня 2012, о 00:25 |
Користувач |
Roland GW 8 http://www.youtube.com/watch?v=_5MMygahQ20&feature=context&context=C4409322ADvjVQa1PpcFNwOiLDfJ1e05o_Ft6iQAYkueXLQPsXS2I= [посилання не працює] |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти